- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victor Súgó #27390 üzenetére
Nekem anno ez volt a gubanc a TSL kézfogóval, kivéve a 14.04 alapú Mint.
(amúgy ténylegesen nézegeted a valós IP-t vagy csak biztos vagy benne, hogy nem vagy NAT-olva!?)
ui: nem tudom, ki volt az a "zseni", aki a DSL kapcsolatot kiszedte a network-manager GUI-ból, de ahogy elnézem, többek szerint is leszáradhatott volna a keze,
Új kapcsolat létrehozásakor pedig ott van a DSL/PPOE opció, a Mint Tara is bionic-os csomagokat használ.
(sorry, hogy nokedliként idepofátlankodtam ismét)
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest