- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Á nem, kösz, inkább Windows. Egy nagyon konstruktív kolléga azt mondta, hiszek a jóindulatában, igazi lelkes jóakaratú magyar, szeretem az ilyet.
Szerintem semmi nem ment át abból, mit akarok. (Hogy ki miatt, hagyjuk, simán vállalom egyébként).
Eddig amúgy nonstop ssh-n túrtam végig és még a tűzfal is saját volt, legalábbis a csomagszűrő része.
Van egy Core2-es laptopom, pont 20-at ér, 4G-vel, most Ubuntuval. Egész jó, mondjuk az Intel GMA egy hulladék benne. De hogy ezt kéne betennem egy DC-be, izé
Köszönöm, köszönöm, szuper topic. Csak így tovább !
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OTP Bank topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő