- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőr Artúr
tag
válasz
bambano #24921 üzenetére
Mondjuk én a syslogot eredetileg a logfájlok helyett gondoltam, nem az archivált példányok továbbküldésére...
Ha nem akarsz extra ellenőrzést(hálózaton, esetleg diszkre íráskor nem sérült-e), az rsync tud törölni sikeres másolás után. Ha össze is hasonlítanád törlés előtt a két példányt, azt úgy tudom, csak scripttel (javasolhatnék IBM TSM szoftveréhez hasonló eszközt... jé... jut eszembe: bacula nem jó? ... de ez ágyú és veréb esete is lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilinternet
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest