- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
gt7100 #23984 üzenetére
Én a CPU terheltségből azt gondolom, hogy azért, mert nem (vagy nem olyan erős tömörítést használ). Ha -z (vagy --compress) kapcsolóval rsync-eztél, akkor tömörített, ha nem, akkor nem.
Persze, ahogy a fentebbi példám is mutatja, még tömörítés mellett sem indokolt olyan kis sebesség, amit írtál. Nálam ugye elvileg picit erősebb a CPU, de ahogy írtam, tömörítéssel is tudott 12 MB/s környékén.
Most gyorsan megnéztem kábelen is. Az eredmény:SCP tömörítés nélkül: 60 MB/s
SCP tömörítéssel: 11.6 MB/sAzaz tömörítésnél már valóban a CPU volt a szűk keresztmetszet wifi esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest