Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
The.Bali
üzenetére
A linkelt leírás az Ubuntunak elsődleges partíciót javasol, nálad az /sda5 nem logikai partíciót takar? Nem tudom ez kavar- e be, de lehetséges, mindenesetre a Kapitány ötlete megoldást kell hozzon. Ha mégse, akkor a partícionálással lesz gond. Ubit telepíteni új elsődleges partícióra 8-10 perc.
Nem ismerem az uefi- t és a Win 8- at, de nem volt már azon a gépen uefi- s Win 8 telepítve ezelőtt?(#21405) lev258
Én is így tudom, de a linkelt leírás kifejezetten ezt említi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest