- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
MacCaine #16325 üzenetére
Sima Fekete képernyő volt, a bal felső sarokban egy alsó vonás villogott. De semmi egyebet nem csinált.
Igazából végül megoldottam a problémát, sikerült csatolni a partíciót, adat mentés is sikerült.. viszont annyira megtetszett a ubuntu, hogy mindenképp fel akartam rakni az új Win7 mellé.
Egy ügyes (fogalmazzunk úgy inkább, hogy kicsit afterparty hangulatban) félrenyúlás miatt végül az egyik win7 telepítésénél sikerül törölnöm a nagy partíciómat (640gb vinyón 562gb-ost)
Az akkori sokkokból felépültem, viszont sokadszori próbálkozással se sikerült immár tök szűz vinyóra feltenné egymás mellé a Win-t és az ubuntut.Az ubuntu telepítésénél hiába azt adtam meg, hogy a Win7 mellé tegye.. egyszerűen mindig a win7 indul. És fel se kínál választási lehetőséget a bootloader.
Találtam a neten ilyen hibát, de megoldás kínai.. pedig nem tartom magam elveszettnek. Az n900-at is simán babráltam terminálon kersztül egy kis leírás elolvasása után
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest