- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Bizony ám, a mi nagyon kis városunkban "fertőzöm" a népet Linuxal
Munkatársaim b.tatnak, hogy asszonnyal ketten használjuk csak a városban, pedig nem ispl. itthon gyerekeknek is az indul
Hétfőre megtréfáljuk az egyik windows fan kollégát, scabi néven fut itt, aláírásában "Tiszta Windows, rendes ház" benne van minden... kapott már Ubuntu LiveCD-t tőlem, hétfőn viszont Ubuntut indít majd a gépe...
akkor is ki fogja próbálni!
Múltkor már kikaptam az esc gombot nála, odaírtam helyette, hogy NO ESCAPE! Az egér érzékelőjét tényleg túlzás volt leragasztani...
Ők meg az autóm tükrére ragasztottak, mintha betört volna. Előte egy frankó szivárványos gay háttérre írták hogy szeretem a windowst, és az lett valahogy a hátterem... Szal éleződik helyileg a Win vs. Linux dolog, minden támogatásra szükség van
...és további aljasságokhoz várok ötleteket. Már kigondoltam, hogy ilyen piezzo csipogót (van kis kompakt, ami DC-re sípol veszettül) összekombinálok egy táp csatival, és bedugom a gépbe, induláskor ööm, bódottá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest