- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Bizony ám, a mi nagyon kis városunkban "fertőzöm" a népet Linuxal

Munkatársaim b.tatnak, hogy asszonnyal ketten használjuk csak a városban, pedig nem is
pl. itthon gyerekeknek is az indul 
Hétfőre megtréfáljuk az egyik windows fan kollégát, scabi néven fut itt, aláírásában "Tiszta Windows, rendes ház" benne van minden... kapott már Ubuntu LiveCD-t tőlem, hétfőn viszont Ubuntut indít majd a gépe...
akkor is ki fogja próbálni!
Múltkor már kikaptam az esc gombot nála, odaírtam helyette, hogy NO ESCAPE! Az egér érzékelőjét tényleg túlzás volt leragasztani...
Ők meg az autóm tükrére ragasztottak, mintha betört volna. Előte egy frankó szivárványos gay háttérre írták hogy szeretem a windowst, és az lett valahogy a hátterem... Szal éleződik helyileg a Win vs. Linux dolog, minden támogatásra szükség van
...és további aljasságokhoz várok ötleteket. Már kigondoltam, hogy ilyen piezzo csipogót (van kis kompakt, ami DC-re sípol veszettül) összekombinálok egy táp csatival, és bedugom a gépbe, induláskor ööm, bódottá...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pl. itthon gyerekeknek is az indul 
akkor is ki fogja próbálni!