- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
CPT.Pirk #10997 üzenetére
A sorrenddel már csak az gond, hogy nem találom az XP telepítőmet...
De holnap majd keresem tovább, csak meglesz.A grubot tetszőlegesen be lehet állítani
Akkor ok. Csak remélem menni is fog a beállítás. De ha van egy jó leírás, remélem.
Átlagos lesz a használat, ugye anyáéknak...
Ugyan én nem ismerem annyira, de kezdőknek az Ubuntu helyett inkább a Mint-et ajánlották. De Suse-t semmiképp.
Amúgy én is kezdő volnék - legalábbis Linux használatot tekintve, hallani már hallottam sok mindent, de gyakorlatban nem tudom.Amúgy a partíció sorrend hót mind1
Csak amiatt gondoltam, hogy a vinyó az elején a leggyorsabb. Bár ez akkor jöhet ki csak, és akkor se nagyon, ha az egyik partició a lemez elején, a másik a legvégén van.és a csatolási pont a "/" legyen.
Ez mit jelent pontosabban ?MOD: Erre a célra: [link] melyik linux lenne a legjobb. Vagy ez a csomag menne mindennel ? A driver viszont még kérdésesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged