-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Major
senior tag
na görgetem tovább a projektet
xinit rendesen indítja a második X-et, meg is tudom határozni a depth opcióval a színmélységet, .xinitrc, vagy megadott script tartalma lefut rendesen
viszont startx nem csinál semmit, csak egy szép fekete képernyőt
(igazából tökmindegy, elvagyok a xinit-tel is, csak érdekességképpen hoztam fel)
amúgy normális használatnak számít ez, hogy egy userrel több X-et is futtatok?na de van egy bökkenő. hang. ha indítok egy MoC-ot a második X-en, akkor nincs hang, csak mikor az elsőre váltok, de ott szépen tudom hallgatni az elindított számot
az alsát át kell linkelnem valahogy a második X vt-jére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- 3DMark (2013) eredmények
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest