- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Major
senior tag
na görgetem tovább a projektet
xinit rendesen indítja a második X-et, meg is tudom határozni a depth opcióval a színmélységet, .xinitrc, vagy megadott script tartalma lefut rendesen
viszont startx nem csinál semmit, csak egy szép fekete képernyőt
(igazából tökmindegy, elvagyok a xinit-tel is, csak érdekességképpen hoztam fel)
amúgy normális használatnak számít ez, hogy egy userrel több X-et is futtatok?na de van egy bökkenő. hang. ha indítok egy MoC-ot a második X-en, akkor nincs hang, csak mikor az elsőre váltok, de ott szépen tudom hallgatni az elindított számot
az alsát át kell linkelnem valahogy a második X vt-jére?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest