Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen TV-t vegyek?
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsY
aktív tag
(off)én meg ugy döntöttem, hogy veszek egy MacBook Pro-t..
eddigi tapasztalatok...
Shell nagyon jo benne, a grafikus felület nagyságrendekkel jobb, mint bmelyik általam használt disztribben.
Végre felhasználó/adminisztrátorbarát oprencert találtam...
(/off)
aki régebb óta olvassa a topicot tudja, h debian fan vagyok... de sjanos most a debian is elvesztett egy hivőt... most már csak szimpatizáns...
másik... melomban bsd t használnak... kezdem megérteni mért... nagy terhelésnél a linux konzolnál is rendesen lassul, szinte megáll... bsd ez nincs... masik... kernelt/rencert forditani sokkal értelmesebb... nem kell értened a sok hw-s cucchoz... eccer bekonf és ennyi.. nem minden kernelverzional again... csomagkezelés forrásból és binárisból... izlés kérdése... forrás jobban bejön, mert én tudom h mit akarok...
nem akarok senkit meggyőzni... de ez a 2 oprencer nálam most vezeti a toplistát...
aki nem hiszi....
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Home server / házi szerver építése
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Starlink
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest