-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
bambano #34755 üzenetére
OK, tehát akkor kijelenthetjük, hogy a ventilátor szoftveres piszkálása - szabályozása eleve halott ötlet. Csak tudnám, hogy akkor ki volt az a szerencsétlen eltévedt programozó, aki ezt nem tudta, úgyhogy megcsinálta az ehhez szükséges programokat pl. linux alá?! Sőt, mások sem tudták - ők meg Windows alá készítettek hasonló alkalmazásokat! Ezt a sok elfecsérelt időt... ;-)
Egyébként pont leírtad ennek ellenére, hogy mit szeretnék szabályozni, szóval valami értelme mégis lehetne a dolognak... ;-)
Kész, feladtam! Régimódi vagyok: ha kérdezek egy konkrét valamit, akkor arra lehet kapni szerintem egy választ olyantól, aki tud rá válaszolni. Vagy lehet nem kapni választ, ha nincs olyan, aki tud válaszolni. Kb. ezek a lehetőségek. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest