- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz
bambano #1899 üzenetére
memó nem hiszem, csaknem megy szarrá egy kingmax hc, a tápot meg nem tudom kipróbálni
ahol meg venti lenne ott víz van és nem, a víz nem ereszt, nincs oldala a háznak és mindig ellenőrzöm.
szerk: memót hétvégén memteszteltem igen alaposan
szerk2: épp telepítek új winyóra xp-t és hullázik a kép, sztem nem kéne külön driver, hogy ne hullámozzon.
Ez a hiba tápra utal?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest