Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Eléggé off a kérdésem, de nam találtam jobb topikot a kérdésemnek, és egy linuxos közösségben biztosan tudni fogja valaki a választ a felhasználási igények miatt.
Tehát, olyan otthoni minimális árú és fogyasztású (cél?)gépet szeretnék beszerezni, ami a következő funkciókat látná el:- router, tűzfal, URL szűrés, proxy - (digi LAN)
- torrent
- házi adattároló
- 3-4 db (web)kamera képének rögzítése és neten keresztül elérhetővé tétele biztonságosan
- internet kliens
- médialejátszóEhhez gondolom valami brazos, Atom, vagy hasonló lenne jó.
Igen ám, de nem sok infót találtam arról, hogy linux alatt melyik hardver műxik legjobban teljesítmény és fogyasztás terén. Oké, az AMD linuxos drivereit szokták szidni, de ennél részletesebb véleményt nem nagyon találtam.Esetleg a feladatok bontása is eléképzelhető, ha valamelyikre van hatékony célhardver olcsón.
Tehát a fogyasztás és a vételár minimalizálása a cél. Sacc/kb. 3-4 évre venném, tehát ha ez idő alatt nem hozza be egy kis fogyasztású cucc a magasabb árat, akkor nem azt választanám.
Disztro terén még nem döntöttem, ebben is elfogadok tanácsokat. Másik asztali gépemen Sabayon van, nem vagyok elégedetlen, legalábbis Kubuntu után.
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest