Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Eléggé off a kérdésem, de nam találtam jobb topikot a kérdésemnek, és egy linuxos közösségben biztosan tudni fogja valaki a választ a felhasználási igények miatt.
Tehát, olyan otthoni minimális árú és fogyasztású (cél?)gépet szeretnék beszerezni, ami a következő funkciókat látná el:- router, tűzfal, URL szűrés, proxy - (digi LAN)
- torrent
- házi adattároló
- 3-4 db (web)kamera képének rögzítése és neten keresztül elérhetővé tétele biztonságosan
- internet kliens
- médialejátszóEhhez gondolom valami brazos, Atom, vagy hasonló lenne jó.
Igen ám, de nem sok infót találtam arról, hogy linux alatt melyik hardver műxik legjobban teljesítmény és fogyasztás terén. Oké, az AMD linuxos drivereit szokták szidni, de ennél részletesebb véleményt nem nagyon találtam.Esetleg a feladatok bontása is eléképzelhető, ha valamelyikre van hatékony célhardver olcsón.
Tehát a fogyasztás és a vételár minimalizálása a cél. Sacc/kb. 3-4 évre venném, tehát ha ez idő alatt nem hozza be egy kis fogyasztású cucc a magasabb árat, akkor nem azt választanám.
Disztro terén még nem döntöttem, ebben is elfogadok tanácsokat. Másik asztali gépemen Sabayon van, nem vagyok elégedetlen, legalábbis Kubuntu után.
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- PayPal
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest