- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
1 kis mese következik: mikor elkezdtem linuxszal foglalkozni, akkor még a legfrissebb kernel a 2.0.35 volt, nem volt internetem, cd-mellékletről olvastam linux archívumokat, és kevés angoltudással lőttem be a suse 6.3-t (asszem az volt akkor). akkor még a kérdések is egyszerűbbek voltak, a válaszok is egyértelműbbek. aztán elkezdődött a begyorsulás, a kavarodás. suse után jött nálam a mandrake, egy darabig ismét suse, majd debian néhány apró kitekintéssel egyéb disztók felé. tavaly váltottam egy öreg, félig-meddig karban tartott sid-ről kubuntura. azóta is ezt gyűröm, és már nem érzem igényét a ''frissítésnek''. az újabb progik szerintem nem adnak annyi plusszt, ami nekem megéri. aztán lehet, hogy 2 nap múlva mondok egy apt-get dist-upgrade-et, de lehet, hogy még fél évig ez fog futni (aki ismer, tudja, hogy miért
).
az ismeretem nagy részét debian alatt szereztem, mert abba a lelke mélyéig belenyúltam (ezért omlott majdnem össze párszor).
nyáron, ha lesz időm, lehet, hogy megnézem a gentoo-t, de arra sok időt kell szakítani, ahogy hallottam.
azóta az újoncok is türelmetlenebbek lettek, mindent már azonnal tudni akarnak, mert máshol megszokták, megszokatták ezt velük. pedig a türelem nagy erény, különösen egy új rendszernél. de akinek van türelme, azt érdemes segíteni, akkor is, ha az elején hülyeségeket kérdez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).