Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
1 kis mese következik: mikor elkezdtem linuxszal foglalkozni, akkor még a legfrissebb kernel a 2.0.35 volt, nem volt internetem, cd-mellékletről olvastam linux archívumokat, és kevés angoltudással lőttem be a suse 6.3-t (asszem az volt akkor). akkor még a kérdések is egyszerűbbek voltak, a válaszok is egyértelműbbek. aztán elkezdődött a begyorsulás, a kavarodás. suse után jött nálam a mandrake, egy darabig ismét suse, majd debian néhány apró kitekintéssel egyéb disztók felé. tavaly váltottam egy öreg, félig-meddig karban tartott sid-ről kubuntura. azóta is ezt gyűröm, és már nem érzem igényét a ''frissítésnek''. az újabb progik szerintem nem adnak annyi plusszt, ami nekem megéri. aztán lehet, hogy 2 nap múlva mondok egy apt-get dist-upgrade-et, de lehet, hogy még fél évig ez fog futni (aki ismer, tudja, hogy miért
).
az ismeretem nagy részét debian alatt szereztem, mert abba a lelke mélyéig belenyúltam (ezért omlott majdnem össze párszor).
nyáron, ha lesz időm, lehet, hogy megnézem a gentoo-t, de arra sok időt kell szakítani, ahogy hallottam.
azóta az újoncok is türelmetlenebbek lettek, mindent már azonnal tudni akarnak, mert máshol megszokták, megszokatták ezt velük. pedig a türelem nagy erény, különösen egy új rendszernél. de akinek van türelme, azt érdemes segíteni, akkor is, ha az elején hülyeségeket kérdez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- Béta iOS-t használók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).