- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
-
törölt tag
Ezért nincsenek fönt mert, mert mindenki csak "reális" árak akar érte fizetni, ami persze csak a vásárló szempontjából "reális"...
Amikor nekem megjött a V3 szépen felvittem a padlásra a régit, enni nem kér, elkótyavetyélni meg nem fogom...
Hozzáteszem pont a Fana pedálszettje az, ami örök mint a nyomorúság, iszonyatosan egyben van! Mechanikailag ép ésszel felfogható körülmények között nem lehet tönkretenni ha rendszeresen karbantartod (takarítás, zsírozás, stb)!
A jeladók lehetnek gyenge pontok, de a szett árához viszonyítva relatíve olcsón megküldi egy héten belül Fana...
Csak úgy szabadulni senki nem akart tőle.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
sokkal erősebb, teljesen más minőségi szint/más belsővel az elite - ha megengedheted magadnak és találsz is eladót, azt vedd!
persze nagy kérdés, hogy mennyiért.... lehet, hogy az árán van jobb választás is....
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
kozmy
őstag
Az elitnek más a vezérlése gyengébb nagyobb a meghibásodása a motorok is jóval gyengébbek és lasubbak, csak a kaszni ugyan az. Most újítottam fel egy V1 bázis 1.5 xer erősebb a V1 től és gyorsabb mint a V2 bázis. Nézz szét itt az aprón megtalálod.
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest