-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem éreztem semmiféle limitációt. Több 10 Megabyte-ot biztosan láttam. Persze nem mind1, hogy melyik klienssel (qBittorrent-et érdemes használni, mert az több szálon tud futni). Illetve VPN-en keresztül fut a torrentezés egy ideje, az pedig azért szépen levesz. Ott a router lehet a szűk keresztmetszet, meg akár a VPN szolgáltató.
Gondolkoztam, hogy jó lenne egy hardverbe sűríteni ezeket:
- Pi-hole (ez most egy Pi Zero 2 W-n fut)
- Kodi (ODROID-N2+)
- Steam Link (Steam Link hardver)A VPN-t a router-en állítottam be, hogy a médialejátszó forgalma azon menjen. Lehet így ezzel ki is zártam, hogy azon bármiféle más szolgáltatás legyen, ami helyi hálózat függő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest