Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
A topikot zárom, folytatás itt:
[Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek -
-Gabesz-
senior tag
válasz
Soulfly842 #1 üzenetére
-
Soulfly842
addikt
Arra gondoltam, hogy hiánypótló lehet egy ilyen topic.
Eszközök, receptek, tapasztalatok - minden jöhet dögivel. A tudásunk megosztásával, hátha csak gazdagodik a felhasználhatóság köre
Én egyszerűbb Lidl saját márkás gépet használok, de seperc alatt gyors sült húsokhoz, melegszendvicsekhez és, hogy mindig friss, nem melegített eledelt együnk - ezekhez bőven elég
Mot kitaláltam, hogy burgonyaspirált nyomok, eszközvadászat volt ma délelőtt terítéken, és sikerült is
1600-ért helyi konyhafelszerlés boltban vettem burgonyafúró és burgonyaspirál készítőt, ami igaz, hogy vagy 300-400 val drágább, mint a legolcsóbb hely, de legalább a postaköltségtől mentesültem.
Azoknak akik csak érdeklődnek: Air Fryvel lényegesen kisebb energia felhasználással lehet elkészíteni a sült ételeket és sokkal kevesebb idő alatt. Mindezt úgy, hogy a húsok is pl. sokkal szaftosabbak maradnak mint sütőben, mindenféle zacskózás, takargatás és egyebek nélkül
Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest