Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Elnézést,ha már lenne ilyen topic,én nem találtam. Eljöt a 64 bites proceszorok kora, már normális 64 bites oprendszer is elérhető mindennapi felhasználásra, játékra a Windows xp 64 bit edition személyében.
A minap azonban hiába olvastam végig a windows-os topicot, és telepítettem szépen, rengeteg gondom volt vele. Igaz a drivertámogatás már-már megoldott,
de kernelközeli progik nem működnek,csak ha 64 bitesek.Ez főképp codec-eknél cd-író progiknál jött nálam elő. Próbáltam dc-ről összeszedni ezeket a progikat, de lehetetlen, alig van valaki,akinek lenne.
Elsősorban alternatív megoldásokat találtam, ami összességében nem éri meg a kis teljesítménytöbbletért.(pl codec-ek helyett használjunk mplayer-t.)
Célom az lenne a topiccal, hogy ha tud valaki olyan népszerű 32 bites progiról, amit majd' mindenki használ, és megtalálta 64 bites verzióját, linkelje be ide.(Gondolok itt a Daemon tools-ra pl.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest