- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
tatararpad #34 üzenetére
Valahogy így...
Ellenpélda pl Apple rendszereken a Spotlight ami egy nagyon jól átgondolt valami. Egy search bar az egész, de simán alap számológép, lexikon, file kereső, webes kereső. És platformonkent igazodik, mert tanulja a felhasználásom. És csak egy text field. De siri kisegíti hogy épp ott akkor mire lehet szükségem. Pl ha az egyetemen lerántom iOS-n Spotlight-t az ajánlásokban azok a fileok vannak amiket ott gyakran használok. (órarend, aktuális jegyzetek). Tudom kicsit távoli példa, de lehet sokoldalú egy alkalmazás.Egy közelebbi példa az opera böngésző beépített "widgetjei" nem tudom mi a nevük, legyen most widget. Szóval van Whatsapp, Gmail, YT meg miegymás ezek catchelnek maguknak meg önállóan működnek. Na ez pl teljesen jó irány, de mobil appként önmagában nem állná meg a helyét. Mert minek? Van dedikált app jobb UX-el. Nem tudom miért várják hogy a Teams az mainstream chat app legyen, a Messenger vagy a Whatsapp vetélytársa?! Most egy appban rá lennének keszeritve a userek?! Nem tudom, várom hogy legyen valami, de nem jososlok nekik nagy jövőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest