- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKRIPAPAx
tag
Úgy örültem amikor kijött a hír, aztán elolvastam a specifikációkat
az a halovány IPS kijelző nem igaz, hogy egy oled nem fért volna bele legalább az erősebbikbe , de már azt is kétlem, hogy valóban előremutató erő lesz bennük ezzel régi amd chipsettel. Eléggé kiábrándultam, szerintetek melyik éri meg jobban? Egy Xbox ally X, amit csak játékra lehet használni vagy inkább egy Snapdragon Elite procis csúcsteló (Xbox kontrollerrel és tartóval), amivel játszani is lehet?
-
Robitrix
senior tag
azóta olvastam becsült ár adatokat is. A kisebb verzió úgy 240 ezer körül várják a nagyobbat hasonlóan a az erősebb ASUS rog ally hoz 370 ezer körül....
-
tibaimp
nagyúr
Ez legalább "normális" handheld konzol, nem úgy mint a Sony féle, de gyanítom, hogy ők sem maradnak le ezután!
-
Gomez86
őstag
Szerintem teljesítményben nem nyerek vele semmit, a fogyasztás meg szerencsére nem szempont.
Nem szeretném ha profilozni próbálna. Ne próbálja kitalálni melyik az out of work időszak, ne telepítsen updatet a contacts applikációhoz meg az edgehez. Ha all in all mindent összeszedek akkor talán az updates rész zavar a legjobban. Szorosan utána a profilozás.
-
Busterftw
nagyúr
Itt szerintem legfontosabb a szoftver, Linusek hands on videojaban emlitettek, a Microsoft eleg durvan raalt a Windows bloatalanitasba es az ASUS elott elegge megnyitotta mennyire nyulhatnak bele.
Remeljuk ezek PC-re is jonnek majd, vagy legalabb lesz egy SteamOS-hoz hasonlo gaming fokuszu Windows verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Horgász topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest