Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
válasz blade zte #37 üzenetére
Pont így vagyok én is. Tökmindegy milyen "szolgáltatásai" vannak, úgyis alá kell pakolni egy számítógépet ahhoz hogy normálisan lehessen használni.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
PTM
aktív tag
Én ezekkel azért azonosulok nehezen, mert nekem ez csak egy tévé, amin a műsor, sorozat, film és játék megy. Azt várom, hogy a legegyszerűbb módon tudja ezeket, a formátumok lehető legteljesebb támogatásával (ne csak a tévé, hanem az egész rendszer, amiben a tévé egy kézenfekvő HUB). Ezt viszonylag jól hozzák, mellette persze itt is vannak dolgok, amiért a tévégyártók is megérik a pénzüket.
PIB/PIP pl. az LG-ben van tudtommal, külön bemenetekről is, és nagyon is jól működik, de ezt csak másodkézből írom, mert én nem használtam. Samsung tévéket is csak nagyon régen. De sok örömet hozzá, remélem, hogy beválik.
Amúgy én is elég nerd vagyok, nincsenek ellenemre a PC-k, csak egyre távolabb kerülnek a szórakoztatóelektronikától amennyire látom. Akartam egy tablet módban működő PC-t a nappaliba régen, sajnos nem állt össze a dolog, mostanra pedig tablet mód sincs.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Mindkettőtökkel egyetértek, és egyikőtökkel sem értek egyet teljesen.
Én meglehetősen pc- és techb.zi vagyok - anyumék így emlegetik - ám mindig az adott dologhoz tartozó legegyszerűbb megoldást tartom célszerűnek, ami viszont nem mindig a pc. Minek szarakodnék pc-vel, egérrel, billentyűzettel, ha egyszer ott a natív app a streaminghez a tévén. Meg a 4K Max sticken. Egyéni videózáshoz meg ott a Plex, ami ugyan a pc-ről fut, de azt is egyszerűbb az appból kezelni, mint áthúzni egy megnyitott lejátszót a tévére pc-n (most csak mondtam valamit). viszont a tekerés egyértelműen jobb a pc-t használva, finomabban, pontosabban, (be)állíthatóan na meg gyorsabban kezelhető.
Azt használom ami éppen a legjobb számomra.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest