Aktív témák
-
XMI
csendes tag
Sajnos én is azon a véleményen vagyok, hogy a SiS 735-re még igen sokat kell várni. Úgy hírlik, hogy már megint gáz van a gyártókapacitásukkal, úgyhogy valószínüleg az a kevés amit legyártanak valószinüleg nem Mo.-ra fog jönni. Egyébként a legnagyobb kár az, hogy a legtöbb tesztelős homepage, akinél már ilyen járt ECS vagy Chaintech alaplap nem végez el egy korrekt, minimum 24 órás, gyilkolós stabilitás tesztet. A legtöbb csak egyszrűen odaírja, hogy a tesztelés alatt semmi problémája ne mvolt vele és kész. Az egyetlen olyen, aki rendesen elvégezte az Anandtech volt (szerintem mind a mai napig ez a legszínvonalasabb hardveres tesztelő lap); de egyre kevésbé foglalkoznak szóló alaplapok tesztelésével és Sis 735-ös még nem fordult meg náluk.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest