Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- BIOS topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Igen, van egy olyan réteg is, de látszatra jóval kisebb és kevésbé határozott mint az első.
Engem sosem zavart, ha mondjuk egy 500Hz-es monitor megjelenik. Elfér a piacon, akinek meg nem tetszik, majd jól nem veszi meg.
Kétségtelen tény, hogy az a jobbik felállás, ha a technika jobb mint te, mert akkor te nyugodtan kifuthatod magad. Ellenben károsnak tartom, ha a technikának túl nagy jelentőséget tulajdonítunk, pláne, ha megtesszük bűnbaknak a saját bénaságunkért. -
aginor
veterán
válasz
Héraklész #108 üzenetére
Óriási lagod nem lesz tőle. Nagyjából így néz ki a dolog: a lag megmarad a kiindulási nyers fps környékén, miközben maga az fps megugrik, amivel folyamatosabb játékérzetet kapsz (ahogy gbors is írta).
A fentiek miatt kompetitív versenyjátéknál nem olyan nagy az előnye, de egyjátékos címeknél, vagy bárminél, ami nem reakció alapú elég szépen muzsikál és jól is használható.
Tudom-tudom, itt a PH-n mindenki profi CS játékos, emiatt szüksége van minimum 300fps-re, 0 laggal és egy OLED monitor 0.003ms-es késleltetésére, természetesen 2000Hz-es egér mellett, mert különben nem tud teljesíteni, és emiatt kerül az eredménytábla végére..
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ez azonban csak ideiglenes helyzet, tavasszal normalizálódni fog az árazás.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Ukrajnai háború
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Egy óra, két rendszer
- BIOS topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest