- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
az említett oldalakon vannak nemfizetős cikkek is
tehát igenis kapsz ingyen tartalmat is... (a reklámok és a támogatás nyilván bevétel, de a klasszikus ujság-stábot fenntartani nem elégséges, erről a ph!-sok is tudnának mesélni... előfizetni pedig lám, te sem akarsz, kvázi az ujság ára "visszataszító" számodra
de a minőségi cikk az kéne... csodák nincsenek, sem ingyen ebéd, SAJNOS!
)
van pár ujság és youtuber akit havonta támogatok, de ez töredéke annak, amiket nézek, olvasok
de nem is háborgok amiatt, hogy szar az ingyenmédia (sőt a fizetős miatt se, mert tudom, hogy baromi kevesen fizetnek 1-1 médiáért, elfogadtam a realitásokat, erre fussa... majd ha ez se lesz, akkor jön a jó világ (erről szól a cikk is, ami alatt beszélgetünk
)
igen, lassan 2-3 sort kellene fenntartanom aláírásnak
a kínaiak a spájzban vannak és nem elég, hogy visznek mindent, még a búcsúajándékukat is kifizetteti velem a kormányom
-
Nem tudom, hogy nem értetted-e meg amit írtam vagy nem akartad megérteni
Pont az a lényeg, hogy nem élnek meg és a mai sajtó egy része amiatt olyan, amilyen, mert az ingyenesség miatt nincs semmire pénzük. Örülnek, ha létezni tudnak. Legyen ez híroldal vagy tematikus újság (pl prohardver).
(kivétel a fidesz által az adódból fenntartott, milliárdokkal kitömött propagandamédia-gépezet, ott valószínűleg a tehetségtelenség és igénytelenség az ok - de legalábbis próbálok ebbe kapaszkodni
gyakorlatilag tényleg nincs ezeken kívül igazán működőképes, prosperáló "újság"
ami óriási rákfene, hiszen sajtónyilvánosság nélkül egy ország "halott"
).
-
Pedig te is (és én is és mindenki is) pokoli pénzeket fizetsz ezen ujságokért, tehát a jólfizetett, 8 órában foglalkoztatott ujságirónak semmi más dolga nem lenne, csak átküldeni a cikket a szintén jólfizetett kollegának, akinek PONT ez a 8 órás napi munkája, hogy korrigálja az írásokat, lektorálja, stb.
Érthetetlen, miért nem megy ez jobban!
-
válasz
Armagedown #18 üzenetére
A kommented az általánosító értelmetlenség iskolapéldája.
... legjobb lenne, ha te ezeket inkább AI-val íratnád meg, ha mindenképpen kell a kommentszám-
Egyébként nekem is az jutott eszembe, hogy az AI mi alapján ír majd cikket?
Repkednek a google fürkészdrónjai világszerte és a látott-hallott infók alapján jönnek a cikkek vaaaaagy netán mások (emberek) fáradtságos munkáján kívánnak élősködni?-
#5 D4v3 - te jó isten
nem tudom, biztos vannak emberek által írt-szerkesztett hasonló színvonalatlanságok is, de ez..... ez MÉLY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest