Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
homeless09 #40597 üzenetére
én ezt tudom
höh, pont én ne tudnámelég gyorsan elterelődött az olasz bundáról a téma a szokásos mederbe
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #40594 üzenetére
Most már ideje lenne megszoknod az avatarom.
No meg szerintem Tomics nem irna ilyen szépeket a Madrid-ról.
-
pohár
félisten
válasz
homeless09 #40594 üzenetére
6-ak? 6. talán
-
homeless09
őstag
válasz
baluka26 #40593 üzenetére
Nameg a Chelsea-be se a csilliós fizetés miatt mennek a játékosok...
Érdekes módon eddig olyanokat nyilatkozott,hogy mindenképp a két Manchesteri csapat közül lesz az egyik, csak gondolom Abramovics egy jó zsíros szerződést elédobott. Oké, hogy nyert két kupát a cselszki, de a bajnokságban 6-ak!! lettek....
7600 GS: Nem tudom miért van így(Egyébként továbbra is összetévesztelek tomics-al avatar alapján
), pedig itt is ugyanúgy a bajnok és a kupagyőztes játszik egymással.
Egy kis érdekesség: Ebben az idényben egyik londoni csapat sem tuda megverni a Manchester Unitedet, összvissz a Chelsea hozott le egy X-et ellenük hazai pályán.(Arsenalt odavissza verték,Chelsea-t otthon,Tottenhamet odavissza stb stb.)
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #40591 üzenetére
Chelsea is mindig továbbjutott BL-ben, elődöntők, döntők, bajnokságok FA-kupák.
7660GS: Aki kupákat akar nyerni szerintem véletlen sem gondol az angol szuperkupára
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #40590 üzenetére
Maradjunk a ténynél, hogy valamit nyert a United az idén. Az már más kérdés, hogy megvan mindenki számára a kupák fontossági sorrendje, de akkor se mondjuk azt, hogy nem nyert semmit az MU. Egyébként nem tudom, hogy az angoloknál miért lehet ennyit cserélni, spanyolhonban rendesen 3-at lehet Szuperkupán is.
-
homeless09
őstag
válasz
baluka26 #40588 üzenetére
az idei évet leszámítva a BL-ben is mindig tovább jutottak, ha 4 évre nézzük ugye pont ellenük nyertek.akkor klub vb,bajnoki címek,szuperkupák,ligakupa...biztos, hogy ugyan annyi?
Igaz, nem látok a jövőbe, de a sikertelen év után fel szokott állni a csapat, lásd 2009/10 pl. utána lévő évben bajnoki cím+bldöntő.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #40587 üzenetére
Nézzed nyugodtan, nagyjából egyenlő lesz a két szám
Viszont a Chelsea a BL címvédő, és FA kupát is nyertek, míg a ManU nem nyert idén semmit.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #40585 üzenetére
?!
-
cyberkind
félisten
válasz
homeless09 #40583 üzenetére
Sokszor nem minden a pénz, szerintem most sem azért, hanem mert BL-t nyert a Chelsea !
Érdekes mielőtt nem nyerték meg, csak a Manchesterek voltak képbe nála ! -
cyberkind
félisten
válasz
homeless09 #40581 üzenetére
Majd fog is csak először fiatalítani kell a Chelsea-t, és erre ő nagyon jó haladás !
-
pohár
félisten
A Lazio kapitánya is őrizetben, magyar szálak az olasz fogadási botrányban
idéznék: "Olaszországban is tovább gyűrűzik a fogadási botrány, és a Gazzetta dello Sport értesülései szerint Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője és a jelenleg az olasz labdarúgó-válogatottal az Európa-bajnokságra készülő Domenico Criscito neve is szóba került a nyomozás során."
már megint?
-
Boxer001
veterán
Hírek szerint Hazard kedden 5 éves szerződést ír alá a Chelseaval.
-
Ps Vita
őstag
válasz
-HajTömeg- #40570 üzenetére
Nem természetes,igazából csak várható...
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
Spanyol keret:
Kapusok: Casillas, Valdes, Reina.
Védők: Arbeloa, Juanfran, Ramos, Piqué, Albiol, Javi Martínez és Jordi Alba.
Középpályások: Busquets, Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Cazorla, Silva, Mata, Cesc, Pedro és Navas.
Támadók: Llorente, Torres és Negredo.Sok mindent nem akarok hozzáfűzni, ennél bikább keretet nem igen rakhatott volna össze az öreg bajszos. (Bár Raúl-t szvsz elvihette volna, mert Torres és Negredo jelen pillanatban nem üti meg a szintet.)
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #40560 üzenetére
Visszajátszásból látszik, hogy 11-es lett volna, és persze a nagyon szakavatott volt Újpest játékos szerint:
-Ooo lehet, hogy elérte a lábát, de ez nem 11es.
A piroslapos eset meg: "Nem pályára való viselkedés". Kár, hogy konkrétan elszinészkedte az esetet az újpesti és nem véletlenül nem mutatják közelről.
ronson: Mobilról írok, nem láttam az aláírásod. És ne személyeskedj, mert én nem hülyéztelek le. Nem mondom, hogy a Vidi jobb, mert nem volt az. De amit művelnek a Loki és a Vidi körül a sajtóban és a pályán az kritikán aluli. Fehérváron születtem, itt lakom. Nem szurkolhatók alsómucsajröcsögének.
-
ronson
őstag
válasz
D.Orion #40560 üzenetére
Látom funkcionális analfabéta béta vagy. Aláírásom?
Mint írtam ne bizonygass semmit, mindenki tudja mi újság.
Viszont ha azt mondod, hogy az év nagy részében jobban focizott a vidi, mint a loki, akkor nem csak elvakult, hanem hülye is vagy.
Debrecenbe vannak helyiek is a csapatba.
Ja és akkor most tapsoljak, hogy a 2 politikus csapatot sztároljátok.
Már nekem ciki és még le is írod. -
D.Orion
veterán
válasz
ronson #40559 üzenetére
Egy Loki szurkoló hsz-ét olvashattuk!
Köszönöm. Vagy netán nem a Debrecennek szurkolsz hanem egy bp-i csapatnak?
Nem probléma, hogy elég megnézni egy Loki meccset és minden kommentátor ömleng a Lokiról, másnap az újságok is csodákat írnak arról a csapatról.
Ha a Videoton játszik, akkor úgy kezdi a kommentátor a meccset, hogy elkezdi fikázni Paulo-t, és a negyedik játékvezető, mint valami biztonsági őr egész meccsen a Videoton mesterével foglalkozik. Egy fotós folyamatosan őt fényképezi, hogy másnap az újságba legyen legalább egy olyan kép amivel negatívan lehet feltüntetni.Az a nagy helyzet, hogy lehet itt azt magyarázni, hogy O.V. tolja a Fehérvár szekerét, mert itt van Felcsút meg az akadémia, de meg kell nézni, hogy a Loki szekere menyire van tolva a polgármester által(aki mellesleg extra nagy puszipajtása a T. O.V-nak).
Szerény véleményem szerint aki ebben az országban képes azt mondhatni, hogy a Vidinek nagyobb a hátszele, mint a Loki-é az vagy tudatosan hazudik, vagy csak simán csukott szemmel jár és elhiszi azt amit a médiában olvas.
-
ronson
őstag
válasz
D.Orion #40558 üzenetére
A Fehérváriak szerintem meg se szólaljanak. Tavaly megszerezték történelmük első bajnoki címét. Pont.
Mindenki tudja miről beszélek.
Tehát a hallgatás a legtisztességesebb dolog amit tehetsz és örülj a csapatod sikereinek.
Sok millió szurkoló van a világon, akinek csak annyi az álma, hogy a csapata csak egyszer bajnok legyen életében.
Nálatok ez így vagy úgy csak összejött.
-
D.Orion
veterán
válasz
MPowerPH #40557 üzenetére
Hát hallod NB1 utolsó meccsre bedobnak egy olyan bírót aki elküldi a vendégek edzőjét 10 perc után. Aztán a vendégeknek nem ad meg egy 11-est. Kiosztott eddig vagy 6 lapot, ebből egy azonnali piros egy vendégnek. Kicsit se egyoldalú ám. Ezért már egy megyei bajnokságon ledobták volna a sörösüvegekkel.
-
-
D.Orion
veterán
Nagyon gyönyörű ez az Újpest - Videoton meccs. Mekkora egy szerencsétlen szar bírót sikerült megint előkaparni egy ilyen meccsre!
Nem baj, mindent a Lokinak!
Ui.: Igen, fehérvári vagyok...
-
ronson
őstag
válasz
homeless09 #40552 üzenetére
Na látod, pont így lesz Ukrajnában is.
-
ronson
őstag
válasz
homeless09 #40549 üzenetére
Én megkockáztam rendesebb emberek, mint a magyarok. Mondjuk nekem keresztapám felesége orosz, így lehet egy kicsit elfogult vagyok a keleti népek iránt.
Viszont vannak haverjaim akik, máig járnak évente 1-2x hosszú hétvégézni Kijevbe, mindig mondják, hogy fizető képes "nyugati"-ként a seggüket kinyalják mindenhol.
-
ronson
őstag
válasz
Ps Vita #40546 üzenetére
De mi számít botránynak?
Az, hogy egy pár angol szurkolót leszúrnak, szerintem az természetes. Maguknak provokálják. 2006-ban Gelsenkirchenben pl. sok portugál szurkolótól elvették, ellopták a jegyeket. Volt akinek a nyakba akasztón volt azt letépték, övtáskákat is téptek, hátha benne van.
-
Viszlát
addikt
Ezen besírtam: Anfield Rap : Liverpool FC
-
ronson
őstag
Mivel a korrupció is a felsővezetéstől gyökeredzik, így szerintem szüneteltetni fogják, mert qrva nagy balhé lenne belőle állami szinten. Szerintem elvannak ők a kis világukban.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
ronson #40540 üzenetére
Reméljük rájuk nem lesz szükség,de annyi sebből vérzik ez a rendezés...
Se normális infrastruktúra, se közbiztonság,se demokrácia...
Ellenben van korrupció, focihuligánok, a cikkben említett "rendőrbűnözés" és septiben összetákolt stadionok,hát kiváncsi leszek.
Ne legyen igazam és most be is fejezem a károgást! -
ronson
őstag
válasz
-HajTömeg- #40539 üzenetére
Azért készülnek becsülettel. Ukrajnában csak az EB helyszíneken, 12000 rendőr és 18000 katona fog vigyázni a rendre.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Ps Vita #40538 üzenetére
Elképzelésem sincs!
Bár azthiszem van az a pénz,amivel meggyőzhetőek a szavazásban résztvevők...
Nézd, mikor ez kiderült,nekem olyanokat mesélt haverom,hogy elképesztő.
PL nem állnak meg a rendőröknek az emberek,mert ilyen tréninggatyás fura figurák állnak zsigulik mellett rendőrség felírattal és félnek,hogy ezek valójában rablók,meg ilyenek...
Azt mesélte,hogy a oda nem autó kell,hanem Quad
Ha jól emlékszem mi, akik jóval fejlettebb infrastruktúrával és -hogy mondjam szépen- európaibb jogállammal rendelkezünk , egyetlen szavazatot sem kaptunk... -
Ps Vita
őstag
válasz
-HajTömeg- #40533 üzenetére
Nem is értem,hogy adhaták oda nekik a rendezés jogát,de legalább izgis lesz,mi csak jól járunk vele...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Motion_Blur #40535 üzenetére
Ez szomorú.
ronson: hogy megérte ez nekik
-
ronson
őstag
Hát igen.
Krakkó az ultráinak köszönheti, hogy nem lesz mérkőzés a városukban.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40534 üzenetére
Nincs munka, unatkoznak az emberek.
Valami életcélt keresnek maguknak, sajnos ezt találják... -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Motion_Blur #40532 üzenetére
Sose értettem mért nem lehet vergődés meg randalírozás meg rendbontás és verekedés nélkül szurkolni.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Motion_Blur #40532 üzenetére
Az tuti!
Több szempontból is
Szerintem borítékolható a botrány...baluka26 Én is szeretlek
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-HajTömeg- #40530 üzenetére
baluka26:
-
baluka26
veterán
válasz
-HajTömeg- #40530 üzenetére
Téged újra megtűrnek itt PH!-n?
-
-HajTömeg-
őstag
Irtó kiváncsi leszek erre az Eb-re!
Nem csak a csapatok miatt,hanem mert egy jóbarátom sűrűn jár Ukrajnába és mióta megnyerték a rendezés jogát,azóta azt hajtogatja,hogy el se tudja képzelni ezt hogy gondolták.
Nemhogy stadionok,utak sincsenek... -
pohár
félisten
a hollandok nem voltak tartalékosok, de...
kemény -
baluka26
veterán
válasz
ronson #40524 üzenetére
Az összes felkészülési meccs arra jó, hogy kicsit felmérje az erőnlétet, esetleges apróbb sérülésből visszatérő játékosok belerázódjanak, védőpárok szokják egymást, de semmi több. Mindenki vigyáz egymásra (kivéve a kínaiak Djibril lábára 2006 előtt...
), lehető legkevesebb kontakt, stb. Viszont kicsit látványosabbak ezek a meccsek.
-
Ps Vita
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #40521 üzenetére
Felkészülés elvileg,de igazából a B csapatból játszanak emberek és kiszürik kiket vigyenek tartaléknak...
-
Ps Vita
őstag
Németek B csapata rettentő gyenge...
-
pohár
félisten
holland - bulgár a Digin!
na ez már tényleg HD -
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #40516 üzenetére
Az utóbbi 2 évben nagyon sokat fejlődött szvsz. Mondjuk szabadrúgásban sem utolsó a gyerek. Szimpatikus. Hogy bennem miért élt az, hogy Ő portugál, nemtudom.
-
7600 GS
addikt
Hulk tud valamit.
-
7600 GS
addikt
Mindkettejük még aktiv focista. Carlos az Anzsiban, Raúl meg az Al Sadd-ban tevékenykedik. Remélem majd egyszer láthatom Raúlt mint edzőt a Real kispadján... az számomra mindennél többet érne.
Más: Lett Digi Sportom tegnap de gyerekek... képesek ráhazudni a HD-t?
720*576, semmi extra.
-
pohár
félisten
Corazon classic - Június 3.
Real Madrid: Buyo, Contreras, Illgner, Chendo, Rojas, Velasco, Hierro, Sabido, Sanchís, Fernando Sanz, Ramis, Karanka, García Cortés, Redondo, Helguera, Zidane, Martín Vázquez, Figo, Butragueño, Amavisca, Alfonso, Iván Pérez, Santillana y Morientes
Manchester United: Andy Cole, Bryan Robson, Clayton Blackmore, Denis Irwin, Dion Dublin, Dwight Yorke, Edwin Van der Sar, Jaap Stam, Jesper Blomqvist, Lee Martin, Lee Sharpe, Quinton Fortune, Raymond Van der Gouw, Ronny Johnsen, Roy Keane y Teddy Sheringham
-
vans?
őstag
Ez a masodik felido kritikan aluli volt, nem ertem, hogy nem aludtam el...
-
7600 GS
addikt
No legalább lesz Klasszikus augusztusban.
-
7600 GS
addikt
That's what i call a free kick.
Olyan gól, mint Alexé volt anno a Liverpool ellen.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest