- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Aktív témák
-
montaron
tag
na egy fel...
-
montaron
tag
persze.... hangfalteszten is végigmentem... (a VU meteren szépen feldobja a zöld csikot, de a hangfalon nem jön a fehérzaj...) tényleg a hangfalteszteken minden csatornánk ''sziszegnie'' kell vagy sipolhat is.. mert egyszer középső nem sziszegett, hanem sípolt...
a 4.27 es driverben nem találtam olyan beállítást, mint amelyről más topikokban irtatok, hogy create LFE, meg create center.... itt csak az az ominózus LFE crossover freki van..... -
montaron
tag
Segítségeteket szeretném kérni. A7N8X és sounstrom probléma miatt, 4.27es driver van fenn, Lineout,Rear,Subcenterbe analógon bedugva a hangfalak, először nem jött hang a sub-centeren, aztán volt driver le és felinstall, ismét a probléma sőt volt olyan, hogy egy csatornára kiadta az összes jelet (bedugtam az erősítőbe egy RCAt, és bárhova dugtam a 6 csatornás bemeneten mindegyiken jött a hang), aztán megprószáltam az Nvswap progit, igy lett hang a subon meg a centeren, de a jobb oldali rearen nem jön hang.
Hallottam hogy az is probléma lehet, hogy a front panel audió rá van kötve az alaplapra, és az eredetileg ott lévő jumpereket vissza kéne tenni....
vagy próbáljak korábbi drivert? 3.13as, 4.24 es?
esetleg eredeti realtek driver? feltettem a wdm_a3.62est, de az xp minden induláskor keres egy multimédiás audiovezérlőt... nvidia drivernél ez nem volt...
KÖSZÖNÖM!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest