Hirdetés
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Szóval:
Voltam a helyi kiskerben ahol elégjóbanvagyok..., az eladókkal és a szervizesekkel de ők csak tálcásprocit kapnak így ők kivannak lőve e-téren!
Kellene nekem egy A64 dobozka..., lehet 754-es is..., 939-es is..., a proci mérete meg tök 8!, csak a doboz a lényeg..., hűtés nemkell, csak a doboz!
Miért is?: hát van nekem a moncsifelett egy kicsi polcom ahol gyűjtöm a dolgokat 2500+-os barci doboza és sorolhatnám, eddig ő az erekjém, nemigazán láttam még sokfele barci dobozt
, hát mellé kellene egy athlon 64-es doboz, matrica nemlényeg..., tudom nehézlessz mivel ha valaki garis proc mellől adja el akkor veszik a gari de hátha sikerül!
Szóval hajrá!
Tudok cserébe adni 32mb sd ramcit vagy 64-et..., esetleg 8cm-es ventit, vagy hűtőrácsot, esetleg nf7, is7 dobozt kinek mikell, nah még juteszembe akad itt nf7 hátlap is..., hátha valakinek pont azkell!
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, hát mellé kellene egy athlon 64-es doboz, matrica nemlényeg..., tudom nehézlessz mivel ha valaki garis proc mellől adja el akkor veszik a gari de hátha sikerül!