- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReWoP
csendes tag
igen nekem a régi van ottvan a 2 tappancs akkor nemtudom de rákeresek majd neked hogy mi a teendö ilyenkor kitudja neme tudok segiteni esetleg keress még ilyen forumokat hátha :! de ha sikerül valami akkor irok

ÉS HAVEROM KÉRDI HOGY MILYEN EGERET VEGYEN MERT MOST SZERETNE UJITANI ? :d -
ReWoP
csendes tag
malheck valszeg gyári hibás az egered nemszabadna azt csinánia amit tapasztaltál nekem tökéletesen megy a 718 bk nekemis a macro az ami szar mert csak 3 at lö 2x megnyomod marad 1 kurva golyo sok helyzetbe az a döntö de amikor elfelejted ujratölteni na akkor beszoptad és ez engem idegesit egyébként minden tökéletes nekem ezelött egy razert használtam azis jovolt csak kényelmetlenek nekem az x7 a hosszu ujjaim miatt ideális de szerintem vidd vissza mert azzal lehetséges hogy elbasztak valamit

-
ReWoP
csendes tag
nekem a 718-bk val zoom közbe is tökéletesen müködik a macro

-
ReWoP
csendes tag
m1 azért köszi

-
ReWoP
csendes tag
és azt esetleg meglehetne oldani hogy ne csak 3 at löjön hanem pl az egész tárat ? mert néztem vidiket a 718-bk rol és kilövi a tárat de nemtudtam beállitani :S
-
ReWoP
csendes tag
mert addig ügeskedtem amig átálitottam h csak 1 et lö eddig 3 at löt de nemtom visszacsinálni :/
-
ReWoP
csendes tag
és hogy ?

-
ReWoP
csendes tag
hello.nekem van egy x7 egerem abbol is az x-718 bk esetleg tudom állitani a macro gyorsaságát/mennyit löjön ??? plz ha tudtok segitsetek fontos lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Programozás topic
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest