Aktív témák
-
Norbyte
tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Nekem is ez volt, aztán még romlott is a helyzet.
A történet.
HIS Radeon 9800Pro megvesz, jó 2 hónapig, majd az analóg kimenet összeakad a TV-Out-tal.
Eredmény: 50 Hz Interlace frissítés a Win indulásáig (addig a moncsi suspend-ben).
De csak az analóg kimeneten, DVI-n tökéletes. Később (míg vártam otthon, hogy jön e csere kártya, nem jött) tovább romlott a helyzet, kép már csak egy (1) megjelenítő eszközön volt csak egyszerre, ami lehetett analóg/digitális kimenet vagy a TV.
Ma kaptam vissza a lóvét, mert nem tudtak másikat adni, még hasonlót sem! Ez a Juv-Team-nél volt, 2 hónap tökölés, igaz 1.5 hónapig otthon várt a kártya cserére, de aztán mikor 2 hetet volt bennt a szervízben, mára lezárult az ügy.
Ma meg is rendeltem a Sapphire 9800Pro-t, ott ahol a gép többi részét is vettem. -
kirkri
addikt
válasz
parandroid #20 üzenetére
Köszi a választ. :)
-
kirkri
addikt
válasz
parandroid #18 üzenetére
Akkor van gáz, ha rendelésre hozzák, mert akkor nem tudom azt mondani, hogy csak akkor kell, ha gyors memóriák vannak rajta. Mindegy, majd keresek olyan helyet, ahhol van raktáron, és lehet vizsgálgatni.:P
Bocs az off-ért. -
kirkri
addikt
válasz
parandroid #16 üzenetére
Basszus, én is ilyet néztem ki magamnak decemberre Sulinetre. Akkor lehet, hogy mégse ilyen kellene? Tudom, ez csak egy eset nem lehet általánosítani, de azért nem jó ezt olvasni róla...
-
Grifid
aktív tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Akkor produkálja ezt a winfos , ha a portkiosztás nem stimmel vagy valamelyik kábel megtört ( táp kábel ), vagy rossz helyről adod a vga-nak a tápot.( ha jól emlékszem a 9600pro már táp csatlakozóval van.) Allergiás rá , ha a rendszer vinyóról kapja a tápot.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #9 üzenetére
tisztítás nem nyert. :( csillog-villog a gép mindenütt, sose volt még ilyen tiszta, de ugyanaz. indulásnál monitor suspendben, asztal betöltése után restart, bootképernyő most rögtön látszott újraindulás után, scandisk, windows betölt, azóta tökéletesen megy... :F
UTÁLOM UTÁLOM UTÁLOM UTÁLOM UTÁLOM UTÁLOM UTÁLOM UTÁLOM !!!
bocs, már kicsit jobban vagyok... :B -
válasz
parandroid #6 üzenetére
Drukkolok,hogy csak ennyi legyen.:)
-
válasz
parandroid #3 üzenetére
Akkor a portalanítás marad meg a bios csere,ha mástól nem kapunk
jobb ötletet. -
válasz
parandroid #1 üzenetére
Mivel úgy tűnik a startnál a videokari nem indul el helyesen esetleg egy másik
bios besütése szóbajöhet,de benne van még a dologban egy egyszerű
érintkezési hiba is valahol,de azt megtalálni...
Esetleg még az agp speed csökkentés, agp fesz emelés,ha az alaplap
támogatja.
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest