Hirdetés
Aktív témák
-
Ödönke2
csendes tag
a tápnak birnía kell egy codegen 300as van otthon is és elvisz egy gigabyte kt600, 2500 bartont,radeon 9600pro, cd-dvdkombó, kismeghajtó, rendszerventi gond nélkül atomstabilan
-
Balli
őstag
9600pro-hoz melyik most a legújabb/legjobb driver?
Mi a különbség driver és driver között? A jobbal jobban teljesít a kari vagy mi:F? -
Alma79
csendes tag
Ja, és holnap hoznak egy 9200-as radit. Bizakodok.
-
Alma79
csendes tag
Hát akkor sorolnám. Prime95 megvolt, mem írás-olvasás, csere-bere megvolt, 4x agp megvolt, agp tápfesz 1,5-1,7-ig megvolt, tápon csak létszükséglet megvolt, bios nullázás megvolt, újabb friss vindóz megvolt, másik gépben VGA teszt megvolt(csak húzás után hibázott.). A tápom egy 300-asnak csúfolt cedegen, de eddig bírta frankón, decemberben egész hónapban fullon nyomtam az NFSU-t és a HALO-t. 2 hete ezzel a szarral szívok, de már egy icipicit unom. Ja, bocsi,kicsit régen jártam erre, de majd sűrítek.
-
rozsomak
tag
egy kis plusz AGP fesz.?
-
BoGab
csendes tag
Milyen táp is hajtja a konfigot?:DD
-
rudi
nagyúr
Hát ilyen esetben csak a szétkapom a gépet és másik gépben egyesével kipróbálom az alkatrészeket dolog szokott működni.
Első körben próbálj meg egy másik VGA-t a gépedben (ha lehet szintén 9600as Radeont) és próbáld ki a Te kártyádat másik gépben.
Aztán jöhet a memteszt és a CPU teszt (mondjuk Prime) hogy nem hibázik-e valamelyik.
Én arra gyanakszom, hogy a GPU valamiért túlmelegszik. -
Alma79
csendes tag
A 4x agp-t még nem próbáltam, a procinál 59 C volt a max, elvileg ott még gond nem lehet.
-
Alma79
csendes tag
Adott egy connect3d 9600pro kártya, egy 2500+ barton plusz egy Chaintech 7vjl deluxe apogee alaplap. Kábé fél éves a gép, és kábé 2 héttel ezelőttig minden ok volt. De hirtelen az összes 3d-s játék elkezdett kifagyni, úgy átlag fél perc után.
Kipróbáltam 5 vga drivert, volt komplett windows xp reinstall, de a probléma megmaradt. Szétkaptam a gépet, megy az összes venti, szemmel látható sérülés nincs. A gép tartósan nem volt húzva. Help! Help!
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest