- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
És az vajjon ode-e van-e írva-e hogy megy majd mind a 8 renderelő sé vajon milyen nyákon lesz 128 vagy 256bitesen?! Általában a nagyon ATi közeli gyártóknál mint pl. a sapphire kicsi a 9500 - 9700mod esélye! Emlékeim szerint a 64MBosból 99% hogy nem csinálsz 256Biteset szóval max a 9500pro szintjéig jutsz el. Szerintem 40e korrekt, ha lenne rá keretem sokáig nem gondolkodnék. Jönnek 5-10 3dmark03 futam és jó végigskubizása a BIOSnak (már megtörtént) és a nyáknak turpisságok után és ha kóser meg van hozzá 10havi gari akkor DEAL!
Brekk! Hülye vagy ha 40ért eladod! -
Brekk
addikt
Bocs, kicsit felkaptam a vizet, mikor meglattam hogy mindenki mindent szinte ingyen meg tud venni csak nekem kell fizetnem a dolgokert. Amugy tovabbra sem hiszem hogy tudnak adni 128Mb-os 9500ast, a 64Mb-al semmit sem ersz... Ja es ha tudnak is, eleg kicsi az esely hogy moddolhato. Nalam viszont kiprobalhato hogy az es nyustolheted is ameddig akarod. Ez nem zsakbamacska. Es meg1X elnezest. (Es ha majd felhivtad oket es tenyleg van, akkor ird ide hogy van naluk...)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest