- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
És az vajjon ode-e van-e írva-e hogy megy majd mind a 8 renderelő sé vajon milyen nyákon lesz 128 vagy 256bitesen?! Általában a nagyon ATi közeli gyártóknál mint pl. a sapphire kicsi a 9500 - 9700mod esélye! Emlékeim szerint a 64MBosból 99% hogy nem csinálsz 256Biteset szóval max a 9500pro szintjéig jutsz el. Szerintem 40e korrekt, ha lenne rá keretem sokáig nem gondolkodnék. Jönnek 5-10 3dmark03 futam és jó végigskubizása a BIOSnak (már megtörtént) és a nyáknak turpisságok után és ha kóser meg van hozzá 10havi gari akkor DEAL!
Brekk! Hülye vagy ha 40ért eladod! -
Brekk
addikt
Bocs, kicsit felkaptam a vizet, mikor meglattam hogy mindenki mindent szinte ingyen meg tud venni csak nekem kell fizetnem a dolgokert. Amugy tovabbra sem hiszem hogy tudnak adni 128Mb-os 9500ast, a 64Mb-al semmit sem ersz... Ja es ha tudnak is, eleg kicsi az esely hogy moddolhato. Nalam viszont kiprobalhato hogy az es nyustolheted is ameddig akarod. Ez nem zsakbamacska. Es meg1X elnezest. (Es ha majd felhivtad oket es tenyleg van, akkor ird ide hogy van naluk...)
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest