Új hozzászólás Aktív témák
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
Vladislav #155 üzenetére
Szervusz !
Nem tartom elképzelhetetlennek az öntesztet, de ha arra gondolsz, hogy így a képcső élettartama is meghosszabbodik (jóval több ideje van megfűteni a katódot, mielőtt az munkába kell, hogy álljon), akkor én a helyedben inkább megköszönném neki. Az én Samsungom a távvezérlőn történt gombnyomás után kábé 4 másodperccel zizzenti fel a nagyfeszt, és ehhez képest plusz 5-6 másodperc, hogy megjöjjön a kép+hang is.
Egyébként jómagam eleve AV-re szoktam kattintani a masinát (fekete kép), mielőtt lelövöm, mert akkor ha bekapcsolom, csak minimális zöldet kell kilőnie magából az elektronágyúnak. (Szerk : és még akkor is legalább 10-15 másodpercet várok, mielőtt adóra kapcsolok) Lehet, ezt sokan hülyeségnek tartják, de nekem megér ennyit, hogy minél hosszabb ideig megőrizzem a képcső kondícióját. -
DuplaZso
aktív tag
Nekem még egy viszonylag régebbi stílusú, 72-es, 50 Hz-es Samsungom van (pofára és tudásra tökugyanilyen 100 Hz-es tesója is van). Annó a madaras teszkóban vettem, kábé 10-15-tel volt drágább a hasonszőrű társainál. Akkora párnatorzítása van felül mint az állat, de attól függetlenül tökéletes a képe. Tele van szórva rendesen csatikkal, azért is vettem azt. Viszont úgy vettem észre, az S-video bemenete sem frankó. Bepróbálnék a helyedben egy LG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Formula-1
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged