Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
hát, 1* már átjött, bár nem is éreztem hangosnak.
Egyébként minden oldalról van szomszéd, de nyilván a mellettem levő a lényeg. Vele beszéltem többször is, hogy zavarok-e, stb. azt mondta alig van itthon, és csak akkor zavarom ha aludni akar épp..
Szal rendes csávó, épp azért nem akarok neki gondot.
Meg mondjuk amilyen hangerővel hallgatom, nem hinném, hogy olyan durva..
Ha discozni akarnánk haverral, az tenne oda...
És persze ez csak 24 W.. Ezért félek a 210től (ráadásul az minőségibb is)
Most nevetségesen tényleg a felére csökkentettem a basszust, és most érzem annyira, mint amikor a lábam alatt volt. Szal elvileg a szomszédok csak jobban jártak ezzel, kivéve ha több mint 2* annyira hallatszik át, amiért a fal mellé tettem.
Őszintén remélem, hogy nem az ágya van a falam mellett
[Szerkesztve] -
penene
őstag
Megjegyzendő!!
Szerinted már az is szomszéd nyíró ok, hogy a sarokba tettem a fal mellé, és nem pedig 1 méterre tőle van? (nyilván így még koncentráltabban éri a falat, mivel kb. 5-10 centire van a sarokban (3szögben a térre, ahogy mondtátok, és izomból a sarokra is zúzza)
De amióta ez van, felére kellett vennem a basszust, mert megőrültem...
És nem vicc... Pedig aztán bírom, csak mivel eddig nem volt tökéletesen elhelyezve, így kellett a rányomás, hogy elérjem ugyanezt.. most viszont kisebb teljesítménnyel éri el ugyanezt... sokkal nagyobb hatékonyság.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest