- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Igen a quadrofonra gondolok, az az egyetlen 4 hanszoros opcio. Jumper nincs. A DirectSound-ot a lejatszodban kell valasztanod. Pl. Winamp esten Ctrl+P es ott Output Plugin legyen a DirectSound, annak beallitasaiban pedig az SB kartya es ezen kivul meg aktivald az ''Allow Hardware Acceleration'' opciot.
-
lighty
tag
A windowsba a quadrofon hangszoró beáálításra gondolsz,mert olyan sehol máshol nincs hogy választhatnék 2 vagy 4 csatorna között,a direkt sound és a wave-et se tudom hol kéne pontosan átállítani,vetess rá légyszives ha tudsz kicsit egy pontosabban,előre is köszi.Nincs esetleg valami jumper a kártyán amit át kéne állítani?
[Szerkesztve] -
lighty
tag
Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy hogy tudnám rávenni a kártyát arra hogy a hátsó hangszórók is szóljanak,rákötöttem a jacket a rear out-ra,nem szólt,és a progijában sem találtam semmi csúszkát a hátsókhoz.Na most hogy tovább?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest