- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz VaniliásRönk #4667 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
válasz VaniliásRönk #4669 üzenetére
-
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz Bagira01 #4882 üzenetére
EZ AZ !!!!!
annó a 2600 totyikban is okoskosot 1000-rel, mindenkit az őrületbe kergetve !!!
most visszatért.Bundás22 : ha én ekkora állat nagy marhaságot mondanék, hogy a 8600GTS jobban megéri mint a 8800GTS, hát magamrahúznám az eget, minthogy kinyissam a pofám.
sztem ülj le egy üres szobába és gondold át (sztem kezd onnan hogy : mit jelent a szémítógép, mire használjuk ..... stbstb) , mielőtt hülyét csinálsz magadból !!![ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
üdv mindenkinek
egy eredményt szeretnék felrakatni a listára :
HUN eXtreme OC Team
QX9770 + Radeon 4870X2+4870 (CrosfireX) - 27836 pontköszi előre is
-
Zé_Mester
őstag
válasz Laraxior #10469 üzenetére
nem nagyon.
de Speed hozta a procit tesztre, aztán el is adta másnap.
sőt, már aznap eladta amikor teszteltük úgyhogy nagyon figyelni kellett, hogy nehogy kinyírjuk, mert akkor kínos 10 perc beszélgetés lett volna a tulajjal, aki személyesen lejött érte pestről
a legnehezebb része sztem az lett volna a beszélgetésnek hogy : BOCSIzsolt1129 : köszi
-
Zé_Mester
őstag
mikor lesznek már kirakva az eredmények ???
úgy szeretném a miénket is látni a listábaLaraxior : állat kis cuccod lesz, kíváncsi leszek mennyit fog kidobni 06-ba
-
Zé_Mester
őstag
előfordulhat hogy még ebben az évtizedben feékerül az 1 hete belinlelt eredményünk ???
-
Zé_Mester
őstag
válasz SzlobiG #10581 üzenetére
bizony lehet
6000MHz felett már nem nagy a lemaradása a sima 2 magnak a 4 maghoz képest.
WR Toplist : 3DMark06
ha sikerülne 32545 pöttyöt összeszedni, akkor az már WR Top 10 az már egész fincsi lenneSzatesz : le fog az menni 6GHz felett, mert ha nem akkor viszem a betanított Flex-et és majd segít neki hogy jobban pörögjön
-
Zé_Mester
őstag
sűrű szorri hogy most itt ugatok, de a toplista ennyire nagyívbe le van szarva vagy csak én vagyok vak.
több mint egy hónapja belineltem egy eredményt, TOP3 szitű, és azóta sincs kirakva.
én nem tom ki szerkeszti meg ki nem, de ha ennyire nincs ideje, meg nem érdekli akkor talán át kellene adni valaki másnak a toplista vezetését és akkor nem lenne belőle probléma.remélem valaki észbekap mostmár, mert uncsi hogy 1 hónapja nem kerül ki 1 tetves eredmény a listára.
10000 köszi -
Zé_Mester
őstag
válasz BioNiCMaN #10770 üzenetére
akkor add át Rover-nek :
ugatásnak veszed vagy nem, akkor se kussolok mostmár.
itt ez a k..va eredmény : 27836 pötty. elolvastam a követelményeket és nem értem mi a problémma a screenshot-tal"Eredményrõl képet készíteni (lehetõleg screenshot... digitgépes megoldás felejtõs).
Csak olyan képeket fogadunk el, amelyeken látszanak a processzor és a videokártya beállítások, illetve, hogy milyen felbontásban futott a teszt.
A details ablak ajánlott."namost a mi képünkön látszik a
- proci típus/órajel
- vga típus, magok száma, órajel, driver típus
- 3DMark06 beállítások, Score ablak, + még az ajánlott Result Details ablak is.úgyhogy nem értem mi olyan nagy belekötnivaló van, ami miatt 1 hónapja nem vagy képes feltenni a listára.
vagy akkor mostmár meséld már el léccives, mert marha kíváncsi vagyok...magasból tojok rá... : ez aztán a hozzáállás, max respect
[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
a Bekerülés alapvető szabályai között egyetlen egy helyen szerepel a memória, az pedig az alapórajeles eredmény résznél, máshol meg sincs említve.
meg nem hiszem hogy egy tetves 3dmark eredmény attól függ hogy mennyit megy a DDR3-as ram.nevetséges komolyan
ui.: nem bántani akarlak, csak nem értem hogy ezen mit kell kiakadni,és miért nem lehet kitenni
-
Zé_Mester
őstag
válasz BioNiCMaN #10782 üzenetére
elmegy mostmár Rover a faszba.
az eddigi top eredményeknél sincs semmi kiírva hogy milyen márkájú a kari, csak hogy milyen típusú. az pedig nekünk is ottvan hogy 1db 4870 meg 1 db 4870X2, csak a nagy kötekedésbe meg kéne nézni talán a képünkön a GPU-Z ablakot
a többi eredménynél sincs más csak a GPU-Z vagy a Catalist.de leszarom mostmár, Rovert is, meg az egész táblázatos marhaságát.
ezentúl 1 eredmény nem sok annyit nem teszek be ide, pedig a következő eredmény bőven 30e felett lesz.köszi nagy hatalmas Rover bíróúr, szopassál másokat a hülyeségeddel
páGondolom most azt (is) mondod magadba, amit ilyenkor szoktak, hogy l*f*sz a postás v*lagába.
a postással semmi bajom a világon nem tettél te nekem semmi rosszat amiért haragudhatnék rád píísz -
Zé_Mester
őstag
üdv all
íme egy országos 3dmark06 rekord eredmény : 34534 pont
és egy 3dmark05 II. hely : 43536 pontfelkerülhet a listára ?
[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
válasz Alister71 #17404 üzenetére
oda lesz, ezt garantálom.
de ahogy haladunk előre, lehet hogy a 975-öt elfelejtjük, és jön helyette valami igazán elmebeteg (nem gulftown-ra gondolok )ADAM1337 : azért 7100-es, mert ez a Microsoft által hivatalosan letölthetővé tett verzió, amihez voltak olyan aranyosak hogy adtak key-t is.
van végleges verzsön is, de az nincs kiírva.
de legközelebb már azzal tesztelünkLord Vader : drága.........30 perc alatt lent van ez is az is
Pubszon : dolgozunk egy ilyen teszten is, de jelen állásban elég szűkösek a lehetőségek, mivel az 5870-es kari kb beszerezhetetlen itthon......
00roli00 : ha rendesen kezelné valami a 4db X2-t, akkor már rég összedobtuk volna
-
Zé_Mester
őstag
válasz Oliverda #17492 üzenetére
ezt nagyon jól (nem)látod, de én még azt az eredményt se látom, ami legalább 1 hónapja töltöttem fel és országos 3dmark06 rekord.
nem tudom ki van megbízva a lista frissítésével/szerkesztésével, de valaki pi...n rúghatná már, hogy csináljon is valamit, mert ez így 0. minek kell ilyen embert megbízni egy ilyen toplista karbantartásával ?
-
Zé_Mester
őstag
válasz subaruwrc #17495 üzenetére
há minnyá sírva is fakadok....gyertyát ne gyújtsak szegény megbízott "valakiért", hogy nem csinálja a listát ?
miért van az ha jön valami kritika, akkor rögtön sajnálni kell az illetőt ?
ha elvállalta hogy szerkeszti, akkor csinálja. és nem csak az én eredményem nincs fent, hanem sokkal korábbi eredményeket se látok kint. -
Zé_Mester
őstag
válasz Rover623 #17505 üzenetére
szálljatok már le a földre.
nem azért írtam amit írtam, mert baromira unatkozok és számon akarok kérni akár kit is, de ha itt ez a tetves lista, és van egy megbízott ember, aki karbantartja, akkor csinálja rendesen a dolgát.
lehet dobálózni, hogy "csináljatok jobbat, meg ott az ORB", de akkor minek is van ez a lista?ha meg segítség kell, akkor be kell írni ide a fórumba, hogy valaki segítsen, biztosan lenne olyan ember, sztem több is, aki elvállalná az elmaradt eredmények pótlását (akár én is, de néma gyereknek .....).
le lehet ugatni az emberek fejét, akik mernek szólni, de hasznosabb lenne tenni valamit, és akkor nem jönne a kritika -
Zé_Mester
őstag
üdv mindenkinek.
a héten sikerült egy kis nitrogénes tesztet összehozni, a tesztrendszerben egy HD6850-es kártya muzsikált. íme a 06 eredmények :AMD-s rendszer: 29201 pont
Intel-es rendszer: 29667 pont
A tesztről részletes leírást és még több fényképet a Logout cikkben találhattok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Gigabyte Aorus RTX 3070 Master
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest