Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Eddig amit próbáltam mindnél ki lehetett választani a vodoot is, de van itthon jó kis oldschool S3 trio, lehet berakom majd, azzal megspórolnék egy vinnyogó ventit is.
A tuningolásról fogalmam sincs, csak annyit tudok, hogy hol lehet állítani az fsbt, de ebben ki is merül a tudományom.
GTA1 az valóban 2D-s, ettől függetlenül van benne 3dfx mód, ekkor ráküldi a bilinear filteringet a képre, meg talán van benne pár plusz effekt is, bár erre nem vennék mérget. Ahogy olvastam az xps verzióban nincsen, majd kipróbálom win98 alól, hogy ami nekem van meg abból teljesen kiszedték, vagy csak akkor ha xp alól telepítem.
Köszi a játéktippeket, némelyiket még nem ismertem. Ha már voxeles technológia, akkor úgy olvastam hogy a Szárnyas Fejvadász kalandjáték ami nagyon ott van. Na meg persze Comanche 1-2, annak idején rengeteget koptattam vele a billentyűzetet (na igen, össsz-visz 3 játékom volt: doom2, prehistorik2, meg a comanche 1).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Viccrovat
- Próba
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest