Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
válasz
sziszegő
üzenetére
Nem igazán, azaz nem tudom. Az már kiderült, hogy elsősorban nem vagyok grafikus, meg animátor, így nem kifejezetten ezen oldaláról közelítem meg a ezt a témát(tudom, hogy nekik kell a jó graf. kártya). Ők használnak 3DS-t, Maya-t, meg etc.
De ha én például C-ben kódolok grafikát, meg ilyesmit. Azaz a programozásos oldaláról megközelítve ezt a területet, akkor nekem mennyire kell spéci grafikus kártya?
És(sel nem kezdünk mondatot...) ha kell, akkor jön az a kérdés, amire esetleg Te gondolsz, hogy ilyen használathoz melyik kb. a legmegfelelőbb kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CSÜTÖRTÖK ÉJFÉLIG AKCIÓ! Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2030.01.06-ig
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest