Hirdetés
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
Sziasztok! HDMI kábel tekintetében lett egy kis zavar az erőmben. Új tévé, új kábel gondoltam és ellátogattam egy "szaküzletbe". Na itt aztán kaptam mindent. Volt 1.4, 2.0, 2.1. Az eladó bőszen magyarázta, hogy melyik mit tud és mit visz át milyen sebességgel, hány fps-sel és milyen hangon. Természetesen az én céljaimra az "eladó" szerint a 3800 Ft-os aranyozott 2.-ás 30 fps, vagy az 5700 Ft-os 2.1-es 60 fps-es kábel felel meg szemben a 650 Ft-os átlagos kábellel. Az elém kirakosgatott kábeleken ezek a jelzések egyáltalán nem szerepeltek ezért megkérdeztem, hogy én honnan tudom, hogy ez 1.4 vagy 2.1-es kábel? A válasz a minőségéből volt. Nézzek rá, hogy mennyivel másabb a 2.1-es kidolgozása. Ennyibe maradtunk. Éltem a gyanúval, hogy valami itt nincs rendben és eszembe jutott a "SATA" kábelek közti káosz, ugyanis ott már átéltem az ilyen jellegű varázslást, hogy ez csak 3GB mert piros az 6GB mert fekete stb. Ott a vége az lett, hogy nem a kábelen múlik, hanem az eszközön. Aztán az is eszembe jutott, hogy egy 300 Ft os HDMI van a számítógépemben már legalább 4-5 éve és tökéletesen futnak a játékok 100+ fps-sel pedig az valószínűleg egy 1.1-es kábel lehet, bár azon sincs semmilyen adat feltüntetve erre vonatkozóan. Nektek milyen tapasztalatotok van a HDMI kábelek terén? Létezik ilyen vagy ez megint egy marketing trükk?
-
steele80
senior tag
Köszi a válaszokat! Hátha megérjük a Digi minőséget. Addig is ez van.
-
steele80
senior tag
Az utóbbi időben azt vettem észre néhány HD csatornán, pl TV2 HD, Sport 1 HD csatornáknál, hogy gyors mozgású jeleneteknél erősen pixelesedik a kép. Ez valami adásminőségi hiba, a szolgáltató hibája vagy esetleg a Tévén kellene állítani valamit? Pl. az RTL Klub HD, M4 Sport HD képminőségileg nagyon rendben van. Invitel ip tv, Set top box és Samsung KS9000 tévé. Van valami ötlet erre?
-
steele80
senior tag
Köszi a válaszokat!
-
steele80
senior tag
válasz Cs1csó #39804 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy mennyit szánok rá, hanem az, hogy 108 cm-es kategóriában létezik-e olyan tévé, amelyik mentes a bevilágítástól? Tehát technológiailag ez kivitelezhető-e? Ezért itt tettem fel a kérdést. Aztán majd én döntök, hogy melyik legyen, abban nem kell segíteni.
-
steele80
senior tag
Sziasztok! 108 cm-es kategóriában keresnék tévét. A helyzet az, hogy a hétvégén egy áruházban megnéztem 3 lehetséges típust és mindháromnak volt bevilágítási hibája. Az eladó azt mondta, hogy ez a kategória ilyen és nem fogok találni olyat, amelyik ne lenne terhelve ezzel a problémával. Nem is garanciális ok az elmondása szerint. A legkevésbé egy Samsung NU7402-esen volt látható a legrosszabb a helyzet a Philips PUS7303 és az LG UK6950-el volt. Bár az ottani beállítások alapján az LG-nek volt a legszebb képe és a legtöbbet is tudta a másik kettőhöz képest. Létezik-e ebben a kategóriában olyan tévé, amelyiknél nincs ez a bevilágításos tulajdonság, vagy ezzel együtt kell tudni élni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest