Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Valóban nem értettem. Tehát a te hozzászólásodnak az volt a lényege, hogy az általad hitelesnek vélt "valóság" reprezentativitása előtérbe kerüljön?
Leírom a saját véleményemet erről a fórumról és a 2F Iskoláról, amit e fórum alapján alkottam. Megpróbáltam objektív képet kialakítani.
Tehát sarkosan nézve vannak "alapos" és "felszínes" emberek. Amikor a 2F Iskola beajánlja magát nekik, akkor az alaposak tüzetesen áttekintik a szerződést, és csak ezután jelentkeznek. Sőt, jelentkezés előtt átnézik ezt a fórumot is, és rájönnek, hogy nekik valószínűleg egy főiskolai/egyetemi szintű képzés jobban megérné - már csak azért is, mert az állam támogatja.
A felszínes emberek nem törődnek a szerződés részleteivel, és - mivel felszínesek - tanulni sem tanulnak megfelelő intenzitással, ezért ők csak a tanfolyama alatt/után látogatják meg ezt a fórumot - gyarapítva ezzel az elégedetlenkedők számát.
A két végpont között vannak olyanok, akik mégis a szerződéskötés előtt olvassák e fórum sorait, és - mivel nem teljesen alaposak - csak néhány hozzászóláson futnak át, amelyek ugye a "valóság megfelelő tükrözése" miatt manipulálva vannak. Ők a 2F Iskola újabb potenciális áldozatai.Tudod, a "valóságot" nem a mennyiséggel kell "valódivá" tenni, hanem biztos forrásokra hivatkozva.
Többen is kíváncsiak voltak pl. a referenciamunkáitokra, konkrétumokra, amik a versenyszférához köthetőek. Azokra valahogy nem érkezett reakció...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest