Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cecília
újonc
Teljes mértékben egyet értek az előző hozzászólással!
Nekem most jár a fiam egy tanfolyamra ebbe az iskolába. Szereti ezt az iskolát, azt kapja, amit várt és mindig boldogan jön haza, mert nincs olyan óra, amikor ne érné siker.
Soha nem fog belőle olyan profi programozó válni, mint az előző kritikákat író fórumozók, de nem is ez a célunk. Biztos vagyok benne, hogy maximálisan kihozzák belőle azt a tudást, amire ő képes. Mindez őt boldoggá teszi, ami nekem mindennél többet ér.
Mellesleg, mielőtt megkötöttem volna a szerződést alaposan elolvastam és megértettem a benne foglaltakat. Jól átgondoltam és döntöttem. Nem bántam meg, és fel merem vállalni, hogy jó véleménnyel vagyok az iskoláról és a munkájukról.
Etikátlan dolognak tartom, hogy bárki úgy bírálgatja az iskolát, hogy személyes tapasztalata még nem volt velük, csak megtetszett egy előző fórumozó negatív kritikája és ezen felbátorodva beáll ő is a sorba.
Természetesen ez is benne van a fórumokban, ettől sokkal elszomorítóbb, hogy egyes emberekben is...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Horgász topik
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Milyen házat vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest