Hirdetés
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Google Home/Nest
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cecília
újonc
Teljes mértékben egyet értek az előző hozzászólással!
Nekem most jár a fiam egy tanfolyamra ebbe az iskolába. Szereti ezt az iskolát, azt kapja, amit várt és mindig boldogan jön haza, mert nincs olyan óra, amikor ne érné siker.
Soha nem fog belőle olyan profi programozó válni, mint az előző kritikákat író fórumozók, de nem is ez a célunk. Biztos vagyok benne, hogy maximálisan kihozzák belőle azt a tudást, amire ő képes. Mindez őt boldoggá teszi, ami nekem mindennél többet ér.
Mellesleg, mielőtt megkötöttem volna a szerződést alaposan elolvastam és megértettem a benne foglaltakat. Jól átgondoltam és döntöttem. Nem bántam meg, és fel merem vállalni, hogy jó véleménnyel vagyok az iskoláról és a munkájukról.
Etikátlan dolognak tartom, hogy bárki úgy bírálgatja az iskolát, hogy személyes tapasztalata még nem volt velük, csak megtetszett egy előző fórumozó negatív kritikája és ezen felbátorodva beáll ő is a sorba.
Természetesen ez is benne van a fórumokban, ettől sokkal elszomorítóbb, hogy egyes emberekben is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- 0perces Kolink KLA-003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest