- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
proci985 #160 üzenetére
Köszi, remélem úgy lesz ahogy mondod. A várható felállás egy HD tévé a HDMI-n, egy 19-es monitor másodlagosként a D-sub-on és egy 22-24-es elsődlegesként a DVI-on. Egyszerre 2 menne (több ezzel a karival ugye nem is lehet), vagy a 2 monitor, vagy az elsődleges monitor meg a tévé. Bár most belegondoltam hogy ha a tévén akarok filmet nézni akkor az egyéb dolgokhoz elég a 19-es monitor is, és akkor mindig csak 1 digi + 1 analóg van használatban, az meg tuti működik.
Én a gridet csak 1 monitoron használtam, gyorsbillentyűk használata nélkül. 22-es fullHD monitorom volt, azon meg ugye sok minden elfér egyszerre. Egy darabig elég volt a Win7 felezős megoldása, aztán amikor elkezdtem a filmjeimet rendezgetni meg egységes formátumba konvertálni/újratömöríteni akkor már kevés volt. Sok olyan programot használtam ami kis felületet igényel, de jó egyszerre látni őket. Kézzel mindig méretezgetni... na ahhoz nem lett volna idegem
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged