- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
kennystyle
aktív tag
Speed!
Az üzlet lebonyolódott Ősemberrel, bocs.
topik zárható -
Ősember
őstag
válasz
kennystyle #71 üzenetére
ok, nem gond! tehát kingston value 2x512 +18k = kingmax 2x1
tehát azért 18, mert nincs nálam rendes kisker garancia, ezt megértem
hivlak -
kennystyle
aktív tag
válasz
Gabriel Dawn #70 üzenetére
az kevés, de már úgyis lezárult a móka, csak Ősember válaszát várom még meg utána Speedé a cucc ha megerősíti vételi szándékát
-
Gabriel Dawn
tag
2*512 kingmax 400 dobozos gari nincs +15K
-
pbujna
aktív tag
válasz
kennystyle #68 üzenetére
szia! Elég jól elszaladt a topic tegnap óta
. A ramokra kiskeres örökélet gari van számlával... Majd figyelem a topicot! Üdv
-
Ősember
őstag
ez van a chipekre irva: V58C2256804SCT5 remélem ezzel elörébb leszünk
a papirosra rákérdezek, mert akitöl vettem nem találta meg, mert sietett, tehát egyenlöre vegyük ugy hogy probagari van.
-
Speed
addikt
válasz
kennystyle #64 üzenetére
okok értem én csak mondom bekukkantok hogy áll a dolog én is még az utazást nézegetem
-
Speed
addikt
én itt vagyok figyelem a topicot
-
Rick2
senior tag
válasz
kennystyle #59 üzenetére
papír alapú gar nincs, de egyenlőre nem is érdekes, mert tökéletesen működnek, elő kellene keresni a papírokat, de a kisker megszűnt, van pár kiskeres cimbi, aki tudja gariztatni, de egyenlőre miről beszélünk. és mosel vitelic chipekkel szerelt. cserébe valami a píz helyett?
-
belaazallat
addikt
válasz
kennystyle #56 üzenetére
ok! up a ramoknak!
-
Lortech
addikt
válasz
kennystyle #58 üzenetére
Félreértés.. up
-
-
kennystyle
aktív tag
válasz
belaazallat #54 üzenetére
értettem én hogy 490 a vége, nem is számoltam többre igazából a többség e körül szokott menni ebből. Speednek mára igértem döntést, ha estig nem eállapodok meg mással és ő még tartja az ajánlatát akkor övé a RAM ha nem jelez vissza akkor majd meglássuk
-
Lortech
addikt
válasz
kennystyle #50 üzenetére
Gyárilag CAS3, odaírtam. cl = cas latency. Szinte biztos vagyok benne, hogy abban is vinné ezt az időzítést 400-on, de garantálni tényleg nem tudom.
Élettartam garancia van rá, írják is a linken, de papírom nincs róla, szóval vehetjük úgy, hogy nincs. Ha nagy frekvenciákra gyúrsz, nem ez a nyerő ram számodra. -
belaazallat
addikt
válasz
kennystyle #51 üzenetére
a félreértés elkerülése véget ennek a ramnak a vége 490 2,5-4-4-7 2,9V Bármilyen magasabb időzítésen már el sem indul. Nem vagyok bp-i de van ott haver. kérnék egy nap gondolkodási időt! Ha addig elviszik igy jártam! Kösz!
-
Rick2
senior tag
válasz
kennystyle #30 üzenetére
van 2 db 512/400as kingston valueramom, dobozos, élettartam garis, mindent tud amit kell, csere mennyibe lenne? dualhoz válogatott, megy ha kell 490et is.
-
Ősember
őstag
érdeklödés szintjén: 2x512 kingston value + mennyi kp?
ui: házhoz megyek, idöt sporolok neked! -
kennystyle
aktív tag
válasz
belaazallat #49 üzenetére
Így már szimpatikusabb a dolog
látom nem bp -i vagy, járnál Pesten mostanában ? persze csak ha a 16K -t elfogadod mint rádobandó, ha nem akkor végülis mindegy -
kennystyle
aktív tag
-
belaazallat
addikt
válasz
kennystyle #48 üzenetére
egyikse
ezt már nem forgalmazzák! ha vmi baj lenne vele akkor csak jobbra tudják kicserélni. A PH!-n van egy rgi teszt róla megkeresem
megvan
[link]
[Szerkesztve] -
kennystyle
aktív tag
válasz
belaazallat #46 üzenetére
szia
Innen [link] melyik value a típusszám alapján ? Mert itt mindegyiknek max 2,65v feszt írnak, eléggé valószínűtlen hogy 3.0v legyen gyárilag engedélyezett fesz, ennyi illetve több csak a durva drága Winbond chipes RAMoknál szokás tudtommal. Ez a tuning elég gyengének tűnik ahhoz képest hogy a Kingmax HC500 -as árakhoz hasonlóan szokták mérni ezeket a RAMokat, úgyhogy nem valószínű hogy megegyezünk mert én 16K -t kérnék plusszba.
üdv -
Lortech
addikt
2*512 Supertalent D32PB12C 400-as CAS 3 modul, hűtőjével, dobozában.
400-on 2-3-3-2-1T-t tudom garantálni, nf2, nf3, nf4 lapokkal. A magasabb órajeleket nálam gyengébb időzítésekkel sem szereti, így használom amióta megvan, 2.5V-n.
[link]
Ha érdekel, mondj egy összeget, amit rá kéne fizetnem.
szerk: link
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
Hali!
2*512 Geil Valu ramok Bsc chip 2.5-3-3-7 480MHz 2,9V 3,0 a gyárilag engedélyezett, 2 év kisker gar+ életratam, mennyit kéne rádobni? -
kennystyle
aktív tag
uccsó UP
-
törölt tag
válasz
kennystyle #34 üzenetére
Hali a memcsiket nem birtam még megnézni a ramokon de látatlanban ramjaim+16K-t megérne nekem. Ugye még a pestre ut oda vissza ami nekem plussz költség. Szombaton fel tudnék menni.
Béke! -
kmiki20
senior tag
válasz
kennystyle #8 üzenetére
Az nekem sok.
10-et dobnék rá.
[Szerkesztve] -
sqaddy
tag
ment pü
-
kennystyle
aktív tag
Nincs hűtőborda a RAMokon de nem is kell rá mert még langyosak is épphogycsak voltak pár óra memtest után 460mhz 2,7v mellet.
A RAMjaidat nem igazán érdekelnek, mert ha már valami tuning memó és kevesebb KP lesz az üzlet akkor Speed RAMjai sokkal szimpatikusabbak. Ha az az üzlet vagy valami 400 -as + sok KP üzlet nem jönne össze akkor 13K -t kéne rádobni amennyiben nincs rájuk gari. -
pbujna
aktív tag
válasz
kennystyle #38 üzenetére
hűtőborda van a memókon? Nekem Kingmax HC 500-as van, ami P4-ben 510-et megy IS7-ben, 520-at IC7-ben... (elég válogatós P4-ben).
Mennyi lenne az annyi? -
sqaddy
tag
2*512/400 AData-ra mennyit kellene radobni?
Meg tobb, mint 2 ev gar van ra az ''ufoknal'' -
törölt tag
válasz
kennystyle #34 üzenetére
A memokon a chipeket hol tudom megnézni? Mármint szét kell szednem a gépet hozzá vagy pl sandrával is megy?
Gari már szerintem nincs rá, több mint egy éve a gépemben vannak, de azért megnézem a dátumot. -
törölt tag
válasz
kennystyle #32 üzenetére
Hello!
Engem is érdekelne a dolog
2*512 Samsung 400-as DDR memcsijeimre mennyit kéne rádobnom hogy menjen a bolt? -
kennystyle
aktív tag
utolsó elötti UP
-
kennystyle
aktív tag
fel
-
Speed
addikt
válasz
kennystyle #28 üzenetére
Igen jó addig én is tutira lefixálom az utat ha menni kell
-
Speed
addikt
válasz
kennystyle #26 üzenetére
Hát ha minden jól menne akkor szombaton felvonatoznék
-
Speed
addikt
válasz
kennystyle #24 üzenetére
aha értem
neke a csere is jó lenne
-
Speed
addikt
válasz
kennystyle #22 üzenetére
Hát ha úgy van szerintem a bp-t meg tudjuk oldani
Kp-ra nem adod a ramokat amúgy?
-
Speed
addikt
válasz
kennystyle #20 üzenetére
Anyit megadok rájuk
-
Speed
addikt
válasz
kennystyle #16 üzenetére
nah mégi mondj valamit hátha megegyezünk
-
kennystyle
aktív tag
válasz
várnarancs #13 üzenetére
Ezekről a RAMokról nem hallottam még, illetve hallottam de nem tudom milyenek. Milyen chip van rajtuk ? Tudnál egy képet nyomni ? gari ? Így elsőre 18K -t mondanék, de persze a fenti infók birtokában lehet kevesebb is.
-
Scream007
őstag
válasz
kennystyle #1 üzenetére
profilomba levő ram+mennyi kp?
400 2-3-3-6@2.75
460 2.5-4-4-6@2.75
kb 2 évig még kiskergaros papírral. -
Speed
addikt
2X 512MB 533-as (DDR1) Kingston HyperX(gari már nincs de amúgy zek élettartamosak lennének) + kp?
-
várnarancs
addikt
válasz
kennystyle #1 üzenetére
2*512 V-DATA+Xkp?
-
válasz
kennystyle #11 üzenetére
oké, nekem nem sürgős, csak érdeklődésképpen kérdeztem
még én is gondolkozom, hogy nekem megérné-e.
köszi a választ -
2*512 kingmax hc500-asra mennyit kelle rádobni?
dobozos, garipapirral. zöld bordák, hinyx d5 -
kennystyle
aktív tag
-
Gyok2
senior tag
2*512 Corsair XMS 3200C2?
-
kennystyle
aktív tag
válasz
Gabriel Dawn #2 üzenetére
szia, a 2*512/400 Kingmax jöhet de a 9800pro -val még akkor se tudnék semmit kezdeni ha működne
mivel gariról nem írtál így ránézésre 18K -t kéne rádobnod.
-
kmiki20
senior tag
válasz
kennystyle #1 üzenetére
Szia,
2*512 geil valueselected+??kp (a ramom még kiskergaris+élettartam gar) tuningot viszont nem tom,mert nem próbáltam,annyit tudok azért,h duálban megy socket 462-.ben(abit-an7) és A64-ben(abit an8-sli) volt próbálva. -
Lui76
őstag
válasz
kennystyle #1 üzenetére
gyengébb időzítéssel sem megy feljebb ?
2x512Mb Kingmax HC(500) ?
(dobozos )nem garis -
Gabriel Dawn
tag
válasz
kennystyle #1 üzenetére
szia nekem vannak és 2*512 kingmax ddr400 + ha kell adok 1 rossz ati 9800pro-t
és némi kp-t
-
kennystyle
aktív tag
A 2*1gb Kingmax RAM dobozos változat, még majdnem 3 évig garisak papírral együtt.
2,7volton teszteltem őket (a gyári feszültség 2,5v+-0,2v tehát ez még gyárilag tolerált fesz) így 2,5-3-3-7-1T 470 -et mentek nálam memtest stabilan. Mivel ezt egy Abit AT8 lapban vitte ami talán a legkényesebb a memókra gondolom ezt bármiben tudja.
Ezeket a RAMokat cserélném leginkább 2*512/400 -as RAMokra értékegyeztetéssel, de más RAMok is szóba jöhetnek csere alapnak. Ajánlatokat várok.
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest