Hirdetés

Aktív témák

• Lipton

őstag

válasz gyilkos répa #685 üzenetére

Szerintem semmi különbség köztük, gondolom a WildFlatPanel-nek a rövödítése.
    Elég nagy monitor, főleg a 19-es után. Ha a 19-est pivot módba forgatom, akkor lesz olyan magas mint ez.
    Ami meglepő, hogy egy nap alatt megszoktam a méretét. Aggódtam, hogy túl nagy lesz, nem látom majd át, de nagyon kényelmesen lehet rajta dolgozni.
    Van benne kártyaolvasó, pár usb, és rengeteg bemenet.
    A gombok ötletesen vannak megoldva, érintésérzékenyek, benyomni nem lehet. Nem tudom, hogy oldották meg, de ha 1-2 centire van az ujjam, akkor is kigyullad a led rajta. Ilyenkor még nem kapcsol, csak kigyullad. Érintésre megjelenik a menü a jobb alsó sarokban, és mellette a kávában kigyullad 5 led, ami a menüpontokkal egyvonalban van. Ha a menü meletti ledet nyomom meg, akkor belép, és így tovább. Elág sok beállítási lehetőség van, szerencsére a dinamikus kontrasztot is ki lehet kapcsolni.
    A képe nagyon jó, elég homogén, bevilágítást nem látni. A betekintési szögek is nagyon jók, a széle felé is jó a kép. Átfutottam pár perc alatt a panelt, így elsőre nem találtam pixelhibát. Nagy a fényereje, ezért a fényerő most nullán van, de este még így is világosnak tűnik. A kontrasztot is levettem 40-re, különben kiégeti a szemem. A sebessége nekem megfelel, igazából nem látok ilyen téren különbséget az előző monitorhoz képest (Samsung 910T, pva). A pixelmérete nekem kényelmes. A színei jók, de szemml láthatóan más mint az előző Samsungnak (teltebb, élénkebb), majd ha meg tudom oldani, akkor elviszem kalibráltatni.
    A Vista nem ismeri fel a pontos típust.
    Egyik nap a monitor elé nyúltam valamiért, és érezhetően sugározta a meleget a képernyő. A fogyasztását még nem tudtam megnázni, mert külcsönadtam a mérőmet.
    Nagyon jó monitornak tűnik.
    Az álványával egyelőre semmi gondom.

Aktív témák