- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
gro0ms
aktív tag
válasz
Thulcandra
üzenetére
Köszönökm szépen
Majd postolom, hogy mi lett belőle. -
Thulcandra
senior tag
Nem kell alaplap a táp elindításához. A zöld kábelt (yay ez a power on) kösd össze valamelyik feketével (ezek meg nem négerek hanem föld) aztán már megy is. Feltéve ha a konnektorba bedugtad.
Még egy egy ilyen képet is beszúrok ide, mert megtehetem:

mint láthadó a bal szélső képen a biztosítő pöckös oldalon kell alkotni, én általában fentről 4. lyukat (zöldkábelmegybele) és a 6. -at (feketekábel) kötöm össze egy arra célszerű vastag kábeldarabbal.
[ Módosította: Pompi ]
-
gro0ms
aktív tag
Ja mire válaszoltál addigra már én is tápot kerestem, használtan, olcsón. A nyomógomb (amit javasoltál
) alaplap nélkül kellene hogy működjön, nem úgy, mint egy átlagos PCben, hogy az alaplapra van kötve a bomb, és így már nem is olyan egyszerű. És valami úton-módon meg szeretnék szabadulni a többi tápból eredő felesleges kábeltől is, de nem tudom hogyan távolíthatom el, ha egyáltalán lehet. -
Rover623
félisten

Többször is el kellett olvasnom, mire teljesen megértettem...
Javaslatom: ilyen mérvű műszaki antitálentummal ne barkácsolj...használj kész cuccokat.
Mivel nem világos hogy mekkora terhelhetőségre van szükséged, no meg a technikával is hadilábon állsz, az általános célú AC/DC konverterek helyett javaslom egy PC tápegység beszerzését. Azon van helyből jó sok "4pin"...a többletet pedig könnyen előállíthatod néhány filléres molex Y kábel segítségével. A táp bekapcsolására pedig egy egyszerű nyomógombot javaslok...mielőtt megkérdezed...
-
gro0ms
aktív tag
Igen, tudom hogy nem 220, hanem 230.
-
gro0ms
aktív tag
Ezt a dolgot szeretném valahogy megmívelni. Nem közvetlenül egy számítógépben lenne a cucc, de számítógépes alkatrészek kellenének hozzá, szám szerint 10 darab. Utána már nem lenne nehéz rákötni egy feszszabályozót, a cél hogy max 12V keringjen venne.
konnektor >dugaly----------kábel--------||| dugaly 4pin------dugaly elosztók
Ez a cél.

Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Automata kávégépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Majd postolom, hogy mi lett belőle.
) alaplap nélkül kellene hogy működjön, nem úgy, mint egy átlagos PCben, hogy az alaplapra van kötve a bomb, és így már nem is olyan egyszerű. És valami úton-módon meg szeretnék szabadulni a többi tápból eredő felesleges kábeltől is, de nem tudom hogyan távolíthatom el, ha egyáltalán lehet.