Hirdetés

Aktív témák

• neduddki

nagyúr

válasz Agyzuzo #249 üzenetére

Na latod ez sem mindig igaz!
    Sajnos mikor boldog boldogtalan elkezdett D-val monitorokat gyartani akkor aki nem figyelt oda ellege a megfelelo elektronika megtamogatasara azok a monitorok igen katasztrofalisak lettek, /engem azota sem lehet kibekiteni a Bellineaval igerhetnek barmit/.
    De nevesebb gyartok /Viewsonic, iiyanma, Sony, Samsung, sok ember kozfelhaborodasara az LG nem sorolom ide, okat lasd a mar emlegetett 795vs755 forumban/kinalatat is nagyon meg kell nezni mit veszel. En javaslatom mindenkepp aperturaracsos komoly elektronikas cuccoke lehet, hogy dragabb, de ha csak fele annyit ulsz a monitorod elott mint en /14-16ora napi/ akkor mar megeri a dragabbat.
    Szerintem a Sonytol a G220 a minimum, ebbol kovetkezik, hogy mind a G mind az F szeriajat nagyon szeretem. Samsungtol a 19''-os NF ami igen korrekt. iiyama az uj 17'-os pro mindenkepp /bocs nem tom a szamat/ a 19''-es pro es a ket uj 22 pro /az iiyamanal a pro a D-t jelenti! Ha talasz vol egy 511prot akkor legyszi szolj!
    Ja. Es nem baj ha nehez a monitor /legalabb hamarabb megrantod a derekad:-))))/ , anyag vagyon benne.
    De a legfontosabb, hogy uj le eleje allitgazd neha ha az eado nem nez arra vagd odalba! Es haznald a monitor tesztereket! Ha vhol qva olcson adnak vmit, de nem lehet megnezni akkor onnan nagyon gyorsan menekuljjjjjjjj!!!.
    Ja a Bellinenak 3ev hejjjjszini garanciaja van ha ezt nem kapod meg, akkor ott valami moszer van! Ugyanez vonatkozik a iiyamara is!

Udv

neduddki

Aktív témák