Hirdetés

Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Azért látom sokan szívnak a 7057-es build-el... Én sem véletlenül tettem vissza egy órán belül a 7022-est.
    Nekem soha egyetlen kékhalálom nem volt eddig, pedig nyúzom rendesen, sőt a procim is 3,8-on megy 3.0 helyett, de még a videókártyát is feljebb piszkáltam amennyit csak az automata tunning engedett.
    Tökéletesen, és villámgyorsan megtalálja a hálózatban az XP-s gépet, igaz routeren keresztül.

    Gondom nekem csak a fájlvédelemmel van, vagyis hiába a ki, vagy bekapcsolt UAC sok helyhez egyszerűen nem enged hozzáférést, de olyan szinten, hogy néha még amit letölteni akarok, azt sem engedi, csak a személyes dokumentumok mappámba (egy külön vinyóra töltök le mindent), és például a Thunderbird beállításait (itt konkrétan a levélszűrő szabályokra gondolok) egyszerűen nem menti el, hiába indítom rendszergazdaként.

    A netem egyszer lassult be, de akkor olyan szinten, hogy a végén már a messenger sem találta a netet, de ez egy optimalizáló program hibája volt, ami tévesen értékelhette az adatokat, és valamit nagyon elállított. Szerencsére sikerült mindent alapra visszatennem, és azóta megy megint a net mint a szél.

    Más bajom tényleg nincs. A hátteret szépen cserélgeti, a gadgetek mennek, hang van mindenhonnan, és mindenhová (bár a TV kártyán bejövő hangot nem egyszerű szabályozni), a játékok hibátlanul mennek, hálózat tökéletesen működik.

    Ami bajom megmaradt, (de ez az újabb buildban még rosszabb lett) az a feliratkezelés, vagyis csak akkor van a media centerben felirat, ha azt a bizonyos két fájlt eltüntetem a rendszerből, viszont akkor van néhány MP3-as fájl, amit attól kezdve a beépített média lejátszók képtelenek MP3-nak felismerni, és lejátszani.

Aktív témák