Grand Theft Auto V
![]()
[ Módosította: dabadab ]
-
Remélem ezúttal sikerül valami jobbat összehozni.
Football More Than Just a Game ..

Jó volt a 4 is csak konzolon kellet játszani. 
Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

Szvsz ez lesz a trailer holnap!
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Ez így elsőre
. A helyszínt tekintve.
Egy vice citynek (miami) jobban örültem volna.
Steam: rics0128 || Origin: rics88
A megjelenés mikorra várható kb.? 
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kina bölcs

sajna már nem játssza le 
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007)

...
[ Szerkesztve ]
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

én is kiváncsi lennék a mikor jelenik meg. 
[ Szerkesztve ]
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Ha tippelnem kellene, akkor konzolra jövő Karácsony tájékán lesz, pc-re egy évvel később.
Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!

xbox 360
találtam egy Grand Theft Auto 5 Release Dates ????
Grand Theft Auto 5 on Xbox 360 has a rumored release date on 2011. It is 58 days left until you can play Grand Theft Auto 5 on your Xbox 360 in the USA. View below for more Grand Theft Auto 5 release date details.
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Durva lenne, ha Karácsonyra kijönne Xbox-ra legalább. Akkor jövő Karácsonykor már lenne PC-s változat is. 

itt szoktam megnézni a megjelenést. idáig nem csalódtam az oldalban!!!
[link] 

Kijött a hivatalos trailer. Vélemények? Én már most sem bírok magammal, pedig hol van még a PC-s megjelenés! 
[ Szerkesztve ]
Los Santos lesz ez szerintem. Grafikailag nem látok sok változást a négyhez képest. Gépigényre nagyon kíváncsi leszek. Más vélyeménye? 
-
Vinewood lesz az alcím sztem ez 90%
és Los Santos vinewood oldalára fog koncentrálni, tehát nem a gettóra mint a sa-ba volt Los Santos szerepe.
Na akkor mik a kívánságok:
-Kukás küldetés
-jobb fedezék rendszer
-rendszeres menterendszerinti buszok amikkel elhet közlekedni illetve küldetés is legyen hozzá
-Rabló küldetés(mint a sa-ba volt h ki lehetett rabolni házakat)
-újragondolt tűzoltó és mentős küldetések
-fagyis drogkereskedelem
-Több féle supermakert és bolt és üzlet
-taxi céges küldetések
-szállító küldetések(kamion,bolti...)
-Munkák(pl mint a 4-be volt az a küldi mikor neten kellett önéletrajzal jelentkezni az ügyvédi irodába, ilyesmik amivel +pénz lehet szerezni)
-több aktív tevékenység a neten és több pénzszórási lehetőség
-tuning
[ Szerkesztve ]
Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----
Én még hozzáraknám,ha lesz víz tudjon úszni,és legyenek benne repülőgépek,amit vezetni lehet. 
-
úszni eddig is tudott.
4-be is tud.

GTA San Andreas GTA 4 grafikával. Ha belegondoltok ez lehet pozitív dolog, mivel lehet a finishben vannak a játékkal. Mármint nem kellett új grafikus motorral vesződniük. Nincs említve megjelenési dátum, de én reménykedem, hogy nem kell éveket várni. 
Számomra a tökéletes GTA rész lenne. San Andreas szabadsága modern grafikával.
A trailerben a hegyes rész nagyon ütött. Ha kijön a játék az első dolgaim között lesz bejárni azt a részt.
Tudott,de a San Andreasban még gépet is tudott vezetni, a négyben már nem... De azért csak nem fejlődik vissza Vice City szintre. 
KubanitoS: Nekem is első dolgom lesz. 
[ Szerkesztve ]
-
4-be nem is voltak vezethetőek a repülők.
csak helikopterek.
jövőre fog kijönni sztem pc-re is.
ilyen tájba
4 év kb ami eltelik az új részek közt.
konzolra tavasszal/nyáron pc-re meg ősszel sztem.
Hát azért én mentem volna a nagy flyUS Boeingekkel. 
Ha olyan lesz mint a SA,akkor a repülő kötelező. 
-
Ki milyen platformon tervezi az első perceket? 
-
Hát én is mentem volna öngyilkos terroristának

PC, már nagyon várom, kíváncsi leszek a megjelenési időpontra.
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

Nekem is tökéletesen megfelelne, ha fognák a GTA 4-et és a San Andreas-hoz hasonló plusz dolgokat belecsempésznék. Gondolok itt az öltözködésre, repülőkre, triatlonra 
Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose
Én is PC-n. Ha igaz hogy a IV motorjára épül,akkor nem lehet baj a grafikával. 
-

Kicsit vicces, de a Zavi-n már előrendelhető még a be sem jelentett PC-s verzió is. 
2012 November 23-ra teszik a megjelenést.
[ Szerkesztve ]

Aztaku.....

Kötelező vétel 
(#24) BMWFan: Természetesen PC-n 
30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.
Sem a fizikával. 
PC-STYLE.hu

csak az optimalizáláson javítsanak, a többivel sosem volt nekem gondom 
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR
Kiváncsi leszek vajon LS-t hogy oldják meg, szigetesen vagy egybe mint eredetileg volt.
Kár, hogy nem egy LC+VC
vidék kombót hoznak már végre össze

Érdekes lesz, mert a IV-hez nem minden pontban tud majd csatlakozni, hiszen a játék nem fogja tudni, hogy kinek melyik fő karakter maradt életben. Nekem speciel Román hunyt el...
"Szamárháton érkeztem a városba. Na nebasszamár..."
már mér kapcsolódna?

Hát úgy látom, hogy az USA-ban marad, tehát csak ezt a vonalat viszik tovább...

Ajánlom, hogy ezt(gamestar: Grand Theft Auto 5: vissza San Andreas-ba? online cikke - még hétfőn megjelent) olvasd el 
Lehet hogy kacsa,de mindenesetre érdekes cikk.
-
Ez nagyon ott van a szeren amint lehet veszem persze csak és kizárólag steamen. 
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kina bölcs

Amúgy én nagyon sok elemet hasonlónak látom a GTA 4-hez képest, az eddigieknél ilyet még nem vettem észre...
nem usa-ba nem is lenne igazi gta..
ez inkább amolyan, kacsa én nem hiszem, h teljes SA lenne, főleg az a cikk ott sántít, h full ugyan az a map meg minden...
azt a cikket nem kéne alapul venni, trailerbe is csak Los Santos és egy kis vidék volt.

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.
Nadejó!

-

Mondjuk szép is lett volna, ha nem így lenne. 
Viszont remélem nem csapják akkor össze a városokat és redukálják a senkiföldeket értelmesen.

A trailer alapján ezzel nem lesz gond. 
na jó ezeekn túl vagyunk, msot már térjünk rá arra, h tömjék tele új featurokkal, villamos,busz,fagyiskcosi és még sok kismillió dolgot(lehetőleg ne kondi és efféle értelmetlenségeket).

Par bennfentes(nek hirdetett) info...aztan ki tudja mennyi igaz belole, keretik fenntartasokkal kezelni.