- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFan
senior tag
*** A warez az Alapelvek értelmében tiltott az egész fórum területén. ***
A Grand Theft Auto V egy készülő videojáték, mely 2013 szeptember 17-én fog megjelenni PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra, a sorozat legújabb tagjaként. A játék színhelye a fiktív San Andreas állambeli Los Santos városa, és az azt körülvevő vidék, melyek a modernkori Los Angeles-en és más dél-kaliforniai területeken alapulnak. Los Santos korábbi verzója a sorozat egy korábbi részében a Grand Theft Auto: San Andreas-ban is szerepelt két másik város mellett.
A fejlesztők szerint a Grand Theft Auto V lesz az eddigi legnagyobb nyílt világú játékuk. A játék központjában a pénz fog állni, erre utal a logóban látható római ötös számjegy is, mely bankjegy stílusú megjelenést kapott. A 2011. október 25-i bejelentést követően, a játék első, bemutatkozó előzetesét 2011. november 5-én mutatták be, majd 2013. július 10-én kaptunk egy gameplay videót.
Főszereplők
A GTA V-ben 3 játszható főszereplő lesz, Michael, Trevor és Franklin. Michael egy visszavonult profi bankrabló, aki miután az FBI megfigyelését indított ellene, később visszatért a bűnözéshez. Trevor egy laza ágyú ebben a történetben, hosszú ideje barátok Michaellel, aki egy forrófejű pszichopata. Végül Franklin, egy komor fekete srác, akinek sok tapasztalata van a volán mellett eltöltött időkből, de az igazi kaland akkor kezdődik mikor találkozik Michaellel.
[ Módosította: Qru ]
-
pr1mzejEE
addikt
Remélem ezúttal sikerül valami jobbat összehozni.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Serpiko
addikt
A megjelenés mikorra várható kb.?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
hazai
tag
én is kiváncsi lennék a mikor jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
hazai
tag
válasz KubanitoS #10 üzenetére
xbox 360
találtam egy Grand Theft Auto 5 Release Dates ????
Grand Theft Auto 5 on Xbox 360 has a rumored release date on 2011. It is 58 days left until you can play Grand Theft Auto 5 on your Xbox 360 in the USA. View below for more Grand Theft Auto 5 release date details.
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
KubanitoS
veterán
Kijött a hivatalos trailer. Vélemények? Én már most sem bírok magammal, pedig hol van még a PC-s megjelenés!
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Murder3
addikt
Vinewood lesz az alcím sztem ez 90%
és Los Santos vinewood oldalára fog koncentrálni, tehát nem a gettóra mint a sa-ba volt Los Santos szerepe.
Na akkor mik a kívánságok:-Kukás küldetés
-jobb fedezék rendszer
-rendszeres menterendszerinti buszok amikkel elhet közlekedni illetve küldetés is legyen hozzá
-Rabló küldetés(mint a sa-ba volt h ki lehetett rabolni házakat)
-újragondolt tűzoltó és mentős küldetések
-fagyis drogkereskedelem
-Több féle supermakert és bolt és üzlet
-taxi céges küldetések
-szállító küldetések(kamion,bolti...)
-Munkák(pl mint a 4-be volt az a küldi mikor neten kellett önéletrajzal jelentkezni az ügyvédi irodába, ilyesmik amivel +pénz lehet szerezni)
-több aktív tevékenység a neten és több pénzszórási lehetőség
-tuning[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
GTA San Andreas GTA 4 grafikával. Ha belegondoltok ez lehet pozitív dolog, mivel lehet a finishben vannak a játékkal. Mármint nem kellett új grafikus motorral vesződniük. Nincs említve megjelenési dátum, de én reménykedem, hogy nem kell éveket várni.
Számomra a tökéletes GTA rész lenne. San Andreas szabadsága modern grafikával.
A trailerben a hegyes rész nagyon ütött. Ha kijön a játék az első dolgaim között lesz bejárni azt a részt.
-
BMWFan
senior tag
Ki milyen platformon tervezi az első perceket?
-
BMWFan
senior tag
válasz Unbaised-Ben #26 üzenetére
Én is PC-n. Ha igaz hogy a IV motorjára épül,akkor nem lehet baj a grafikával.
-
KubanitoS
veterán
Kicsit vicces, de a Zavi-n már előrendelhető még a be sem jelentett PC-s verzió is.
2012 November 23-ra teszik a megjelenést.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Unbaised-Ben
senior tag
csak az optimalizáláson javítsanak, a többivel sosem volt nekem gondom
-
Murder3
addikt
Kiváncsi leszek vajon LS-t hogy oldják meg, szigetesen vagy egybe mint eredetileg volt.
Kár, hogy nem egy LC+VC
vidék kombót hoznak már végre össze -
Geryson
addikt
Érdekes lesz, mert a IV-hez nem minden pontban tud majd csatlakozni, hiszen a játék nem fogja tudni, hogy kinek melyik fő karakter maradt életben. Nekem speciel Román hunyt el...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ajánlom, hogy ezt(gamestar: Grand Theft Auto 5: vissza San Andreas-ba? online cikke - még hétfőn megjelent) olvasd el
-
BMWFan
senior tag
válasz Unbaised-Ben #37 üzenetére
Lehet hogy kacsa,de mindenesetre érdekes cikk.
-
Geryson
addikt
Amúgy én nagyon sok elemet hasonlónak látom a GTA 4-hez képest, az eddigieknél ilyet még nem vettem észre...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Murder3
addikt
válasz Unbaised-Ben #37 üzenetére
ez inkább amolyan, kacsa én nem hiszem, h teljes SA lenne, főleg az a cikk ott sántít, h full ugyan az a map meg minden...
azt a cikket nem kéne alapul venni, trailerbe is csak Los Santos és egy kis vidék volt. -
őstag
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Murder3
addikt
Viszont remélem nem csapják akkor össze a városokat és redukálják a senkiföldeket értelmesen.
-
Murder3
addikt
na jó ezeekn túl vagyunk, msot már térjünk rá arra, h tömjék tele új featurokkal, villamos,busz,fagyiskcosi és még sok kismillió dolgot(lehetőleg ne kondi és efféle értelmetlenségeket).
-
Psychonaut
veterán
Par bennfentes(nek hirdetett) info...aztan ki tudja mennyi igaz belole, keretik fenntartasokkal kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest