Hirdetés

Aktív témák

  • Seb3s

    tag

    Heló mindenki! :))
    Előre is bocs, ha a csúnya szavak felkavarnak valakit. Az esetleg ne is olvassa tovább. :DD
    Kezdem az elején:
    Futárral felhoztuk a harmadikra (társasház) az LG 50"PS8000-et, kibont, garijegy(2év gyári)+számla megvan, pénzt átadtam, futár elment.
    Haverommal és barátnőmmel kb. 10percig csak néztük, hogy tudjuk majd kivenni a dobozból.
    "Bazd meg, ez kurva nagy!" stb. :)
    Miután rájöttünk, hogyan kellene kivenni már pikk-pakk fel is raktuk a talpat. A 40 kilós tv-t óvatosan feltettük a helyére, majd vártunk kb másfél órát.
    Aut. hangolás--> csatornák megvannak (analóg, jókai lakszöv.)--> "hát ez elég gázul néz ki" (by én) persze akkor még be volt állítva a nyújtás is, ami még rontott a képen. Na gondoltam nehogy lelombozódjunk egyből átraktam hdmi 1-re az inputot. A gépet már előtte bekapcsoltam, szal' egyből a win 7 asztal fogadott. Rohadtul izgultam a beégés miatt, ezért kapkodtam rendesen és próbáltam minél gyorsabban elindítani a lejátszó progit nehogy valami baj történjen. (igazából már, amikor a csatornákat kereste akkor is paráztam)
    DE szerencsére SEMMI!
    Transformers 2-t néztük meg először. (természetesen Blu-ray)
    THX mód kiválaszt--> leesett az állunk "ez g... éles baszki" Könnybe lábadt a szemem a gyönyörtől, egyszerűen tökéletes volt (és hatalmas). :)
    A következő film az Open Season 2 (blu-ray) volt. ennél vmiért kevésnek tűnt a szín, lehet azért mert rajzfilm. Átkapcsoltam sport módra és ismét ledöbbentünk. "Ez nagyon szép" (by bnőm)
    3. film a last house on the left (blu-ray) volt. ezzel most végeztünk. THX mód: ON
    Nappali felvételek csodálatosak. A félhomályos képek nem annyira.

    Értékelés:
    dizájn: 9 pont, mert kicsit másképp néz ki, mint képeken. (sötétebb a talp színe) de egyébként gyönyörű.
    képminőség: 8,5 SD adások miatt főleg ennyi, és a fekete (félhomályos jelenetek) sem tökéletes. Bnőm szerint a fekete is tökéletes, de ha szúrós szemmel nézem akkor tényleg nem olyan mély, mint a legjobbak. De aki jobbat akar, az fizessen 140ezerrel többet egy 50G10-es panáért.. ;)
    Röviden:
    Azt kaptam, amit vártam/akartam: hatalmas méret, penge éles kép(blu-ray), picit gyengébb fekete, gyenge SD (analóg) adás.
    Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert ezért az árért verhetetlen!

    U.I.: 2,60-ról nézzük. :Y

    Tough ain't enough.

Aktív témák