Hirdetés

Aktív témák

  • Poplacsek

    senior tag

    Külföldi review-kat olvasgatva nekem is úgy tűnik, mint Seb3s kollégának, hogy a Pana előnye elolvadt az LG és Samuval szemben plazma fronton.
    Az LG 50PS8000 és a Samu PS50B850 egy szinten van a Pana TX-P50G10E -ével. Lehet kiemelgetni mindegyiknek olyan tulajdonságait, amiben kicsit jobb a másiknál, de ha az összképet nézzük akkor ezek egyformán szuper TV-k. Egyébként az LG színhelyessége gyári beállításokkal is kiváló, állítgatni se kell, csakúgy mint a panát és a Samut se. A samu B850-et meg igazából nem is a G10-el hanem a V10-essel veszik egy kalap alá....

    2 hónapja olvasok mindent a témában napi 2-3 órában és ha végre meglenne a lóvém akkor tuti biztos az LG 50PS8000-est venném meg, mert abszolút ár/érték bajnok jelenleg! Ha meg még több manim lenne akkor a Samu B850-et venném, mert a feketéje még a panáénál is jobb!!! Szóval nálam a Pana jelenleg kieső helyen áll. Szerintem árat kell csökkenteniük ha nem akarnak piacot veszíteni. Nem is beszéltem a TV kinézetéről, amiben szintén hát hogyismondjam, eléggé konzervatív vonalat követ a Pana... Fenti LG és Samu is sokkal szebb TV VÉLEMÉNYEM SZERINT hangsúlyozom!!!

    Youtube-on egyébként nagyon jó kis összehasonlító videókat lehet nézegetni. Persze ennek is csak kalibrált monitoron van igazán értelme. :-)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák