Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Piotrus #6663 üzenetére

    Először is: ne aggódj! Én azt figyeltem meg immáron több TV-nél (több gyártó több modelljénél), hogy eleinte sokkal inkább hajlamosak a készülékek a ghost-ra. Később, ahogy "bejáratod" a panelt, egyre kevésbé lesz jellemző a ghost és egyre hosszabb statikus kép jelenlét kell ahhoz, hogy megmaradjon, valamint egyre kevesebb idő ahhoz, hogy eltűnjön.

    Ezért szoktam hangsúlyozni, hogy az első 500 órában lehetőleg kíméljük a panelt.

    Ezen felül még márkán és típuson belül is előfordulhatnak szórások, van olyan példány, ami kevésbé hajlamos, van olyan, ami jobban. Egyébként az általad leírt esetek nem mennek át az extremitás határán, több készüléknél láttam már ilyet (akár csak 5 másodpercnyi menü után is volt ghost, aminek kellett 5 perc is, hogy eltűnjön), aztán később, ahogy használta az illető a TV-t és "bekopott" a panel, ezek a jelenségek elmaradtak.

    Szóval légy türelmes és eleinte figyelj oda, nem lesz baj! Nálam a PX80 így a 3000. üzemóra tájékán már gyakorlatilag alig ghostol valamit (leginkább a szélesvásznú filmeknél veszem már csak észre a csík helyét), a menük, logók már gyakorlatilag semmi nyomot nem hagynak.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák